Sukar napisal/-a:Se vidimo drugo leto, ko bom še pol ure hitrejši kot letos

Samo potem boš moral iti 6x, tako da pošteno premisli, če se ti splača
Luštno, luštno in še enkrat luštno, predvsem pa čisto brez kakršnihkoli težav. Z lahkoto od začetka do konca, da bo šlo 4x, sem vedela že na vrhu prvega vzpona, nč vprašat, kako... Špilala sem še dobro dušo, igrala vodičko tistim, ki so šli prvič zadaj dol, padla konkretno nič, razen tam, kjer sem šla rajši prostovoljno po zadnji plati. Vzela sem si veeeeeeeeeliko časa za vse dobre duše ob progi s fotoaparati (pa zase niti ne mislim, da sem ravno fotogenične sorte), da palačink ne pozabim omeniti, o njih sem sanjala že vsaj dva tedna, tako da je bilo hočešnočešmoraš narediti konkretno pavzo tam pri šmorn majstru ob potoku. Pa ob Šavsijevi klopci tudi, tam so bili divji zajci parkirani... Ah, najboljša familija so pa itak Božiči, cela trasa jih je bila polna. Pa janezu je izpolnil obljubo, še zdaj ne vem, če ni slučajno imel kakega klona nekje ob progi.
No, pa sestrca je tudi prišla 3x gor, srečali sva še dva Idrca, tako da smo domači kraj zelo dobro zastopali... Moja (naša) ekipa klasična kot vsa leta - TF-Krožniki je tudi opravila svoje poslanstvo, vsi skupaj imamo 20 vzponov, to tudi ni kar od muh.
Sem pa pogrešila nekaj znanih obrazov, nekateri so sicer zboleli (PeterM), falile so mi pa punce, ni bilo Marije, Marjete...
Vreme se je glede na obete preteklih dni izkazalo za skoraj idealno, imeli smo vse, od snega do sonca, še dobro, da se moje želje o 20 stopinjah niso uresničile, ker potem bi mi ratalo pa še vroče.
En velik hvala gre pa tudi mojim dihalnim organom, pljuča so vzdržala skoraj do konca, tokrat me je vrglo šele v koči.
No, hvala vsem fotoreporterjem (Janez tu definitivno zmaga, sploh za umetniški vtis proti koncu dirke), pa vsem v koči za vzpodbudne besede, kuharmojstri so se tudi izkazali. Marjan jim je verjetno hvaležen, ker mu danes ni bilo treba odnesti pršutove kosti v dolino.
A sem še koga pozabila, verjetno sem, Urša je na koncu sicer nekam zginila, ma ona že ve, kaj hočem povedati...
PS Jaz tudi še pridem, ampak svečano prisegam, da ne bom pol ure prej v cilju, ker ta zadnjo rundo se je tako fajn vlečt gor, da tega ne gre zamuditi.