Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

31. MOLNIŠKI TEK – MEMORIAL MILANA BRICLJA je vključen v NACIONALNO MREŽO »ZA NARAVI PRIJAZNE ŠPORTE 2012« in zato vse udeležence naprošamo k uporabi trajnostnega transporta (uporaba javnega prevoza – BUS št. 13, na tek pridite peš ali s kolesom ali se dogovorite za skupni prevoz).
Na sami prireditvi bomo ločevali odpadke (bio, papir, embalaža ...) in zato vse tekače naprošamo, da upoštevajte table z napisi o ločevanju odpadkov.
Na sami prireditvi se bomo prizadevali, da bi bilo odpadkov čim manj.
Spodbujamo uporabo bidonov in zato bomo v ta namen med vsemi, ki bodo na okrepčevalnico prinesli svoj bidon za vodo ali napitek izžrebali ali podelili nagrade. :D

Kot je napisano na promocijskem plakatu, bo za hrano poskrbelo Društvo praženega krompirja. Med vsemi, ki bodo prišli po kepico slastnega krompirja s svojo skodelico in priborom bomo izžrebali praktične nagrade. :D

http://www.sportnodrustvozadvor.si/prir ... i-tek.html
..blo fajn, hvala vsem, lepo videti pisano druščino na kupu, žal pa me ogovarjajo le tipi, izjema je bila sotekačica na repu 10ke, vsaka ji čast. sem odmenihoval hitro po prihodu v cilj na tekmo čez lužo, ne, čez mejo, pa je bila odpovedana, za štartnino sem dobil dober espresso, hvala društvu za vse, tudi za varnost, sam s paranojo drugačnosti ne pretiravat, otrokom se nič ne bo zgodilo, ni še vsak menih s palco (pardon, odvitim štilom od metle) potrebna baraba :) brisačka je šla v dober namen, hvala za iskren nasmeh obdarovanega dedija, pardon bambine.. pobrit pozdrav..
Uporabniški avatar
 tae
Tu so sicer vabila na prireditve, vseeno me zanima, če bodo kaj objavljeni rezultati. Fora je v tem, da sem nameraval pridt, a sem se potem premislil. Sedaj me zanima, če sem se pravilno odločil. Hvala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA