prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 StaraKost
marčni zajec napisal/-a:polarjevega servisa v mariboru ni, ampak jaz sem do zdaj dvakrat temu mojstru nesel in mi je zamenjal. poznam jih še ene par, ki so tudi tam dali baterijo zamenjat in nikoli ni bilo problema. imajo tudi komoro za preizkus zatesnjenosti in stvar štima.

Tudi jaz sem tam menjal dvakrat, brez problema in brez teženja z vodotesnotjo..... :D .
 BINA
Res hvala. Sem prebrala tudi na kolesarskem forumu, da je ta majster..hihihi :lol: tako, da mi jo je zamenjal v pol ure, plačala pa sem 10€. Zatesnjenost le - te je preveril tudi v komori, ki jo omenja Marčni zajec. Super...jutri pa tek. Hvala :wink:
 cirko
dexi27 napisal/-a:Jaz pa sem mel zdaj svojo rs 800 na servisu pri Urci in so mi jo porihtali, da je ko nova, pa še cena je bila zmerna, glede na to kaj vse so mi zamenjali.
Preden sem jim jo dostavil pa je zgledala takle :oops:

moj polar rs300x ima podoben simptom - pojavijo se črte na zaslonu, ki po določenem času zginejo in vse zopet normalno deluje. mi lahko zaupaš, kaj so popravili in kako dolgo je trajalo? hvala.
 Ic3PrIncZ
Mojemu Polarju RS300x je pred par meseci totalno odpovedal pašček. Plastika je izgledala kot da bi preparela in se je pasek enostavno zlomil, ter natrgal. Zadevo so nato popravili v Urci, zraven so pa še menjali baterijo. Sedaj dela super in zgleda kot nov.
Skratka če ima še kdo podoben problem s paskom RS400, se da zadeva enostavno zamenjat, stane pa okoli 20-30€.
 cirko
Ali je možno popraviti (zloščiti) opraskano steklo na Polar uri (rs300x), kje in kliko stane?

Hvala za odgovore!
Uporabniški avatar
 RoKo
Imajo nekateri urarji pasto za poliranje tega stekla, vendar se ne obnese najbolje. Prva vlaga (znoj,dež ) in praske so zopet vidne. Vsaj na moji 400 je tako. :?
 Ales84
Očitno je po petih letih stanje servisov Polar nespremenjeno. Na moji Polar RS200 je bilo potrebno zamenjati display, v Urci sem dobil odgovor, da za ta model ni več možna menjava, potem sem pa zahvaljujoč temu forumu našel kontakt Polar servisa v Novem Mestu
in g. Tine Marin mi je hitro in poceni popravil uro. Zato tega prijaznega mojstra priporočam tudi drugim :
Naslov:
Polar servis
p.p. 711
8102 Novo mesto
Telefon: 040 898 111 ali 040 611 877
e-mail: polar.servis@siol.net

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA