prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

1. Marija in Marjana... Vesel sem vajine družbe. Dobro, da pozimi nista prevečkrat obule superge.
2. Drage sestrice... Vse najboljše še 1x. Pozabil, da če se hočeš po teku ustaviti na kak čvek in dobrote, da je treba vzeti kaj za nase nataknit.
3.Mirjam... Tjaša se ti najlepše zahvaljuje.
Tista zelenjavna zadeva danes po teku je bila pa mega dobra.
To pač dobiš, če se napotiš peš iz centra do živalca in imaš seneni nahod, vmes pa po parkih in vrtovih pridno travo kosijo. Moj K-Rožnik je bil enak enournemu sprehodu, nos je namreč odpovedal poslušnost in pozabil zapreti pipco. Nič hudega, je bilo že po eni uri hišnega "aresta" stanje normalno. In rcnije pripravljene.
Drugače pa je bilo res luštno, nekaj je sicer hotel pritisniti skoraj zimski mraz, ampak RD analiza je uspela na celi črti. Do naslednjič. :laola Bravo mi vsi.
Iztok je tudi uspel najti K-Rožek, pa še s čtivom nas je razveselil.
To pa je bil K-Rožnik in pol... :D ...zbralo se na nas je...hm..hm...toliko, da nas nisem mogel prešteti... :lol: Super smo odtekli...Sukar in Martin-Jelen sta odbrzela naprej, sam pa sem bil tokrat v vlogi vodiča in priganjača... :lol: :D

Mislim, da so bili tokraj trije K-Rožnikovi prvopristopniki in sicer Martin-Jelen, martin.c in iztok.p, ki je poskrbel še za večerno branje. :D Bravo fantje! :D

Za konec pa je še sledila analiza v stilu "all-inclusive"...oziroma "ni-da-ni"... :lol: :lol: Seveda brez pesmice ni šlo: "Vse najboljše zate, vse najboljše zate, ...." in seveda smo jo odpeli dvakrat. :D :D

Slikovno-dokazno gradivo pa upam še sledi...en fotoaparat je bilo opaziti. :D
AVI napisal/-a:Smo pa še pogrešali ROSI-ja, ki je neznano kje "sekal" intervale...ampak saj je tudi to mogoče početi na K-Rožniku... :-- :lol:

Čakam na zlato sredino med tekači (po hitrosti), potem pa pridem. :D
Včerajšnji intervali so bili pa priprava na K-Rožnik. :lol: :lol:
Tako v Tivoliju smo odkrožili, sedaj pa je spet čas, da še eno odkrožimo na K-Rožniku :D ...tokrat zame v bolj zmerno-regeneracijskem tempu...ker toti Tivoli ni bil od muh... :lol: :lol:

Torej ob 17.30, parkirišče ZOO.

P.S. Nekaj pristopnic za Klub Tekaški forum bom imel s seboj za vse, ki bi se želeli včlaniti, drugače pa je pristopna izjava dostopna tudi tukaj:
http://www.tekaskiforum.net/cms/uploads/tf3/Pristopna%20izjava%20_Tekaskiforum.pdf/

Se vidimo!

Cau :D
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA