področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 runner
Ah khmm, khm … sem Bosanec in živim v Sloveniji - Mujo iz Čekrkiča (SV Bosnia zraven Hanehana). Pri meni se žal ne morete kopati ker je minus, da pingvini padajo v nezavest in je vse pomrznjeno. Čeprav sem iz Bosnia sem pogruntal, da sem na TEKAŠKEM FORUMU in ker je to res TEKAŠKI FORUM vas vabim, da po zelo ugodni ceni - samo 19,99 konvertabilnih maraka TEČETE po minskem polju. Povabil bi vas da mojo ponudbo ogledate na http://www.vidisdatezezam.com ampak server ne dela (spljoh).
Če se prijavite še danes vam za isto ceno vključimo intervalni trening (smo na TEKAŠKEM FORUMU veste) po aleji snajperistov. Če vam to ne izboljša hitrost pol pa vam nič ne bo. Garant!

------
Zelo vam bo žal
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
tenerife napisal/-a:Sem slovenec in zivim na kanarskih otokih - tenerife ! nudimo vam zelo ugodne cene apartmajev , hotelov in se veliko vec . Vsi apa. so cisto ob morju in z bazeni.......
Tenerife je otok ki vam nudi ugodno kopanje in soncanje skozi celo leto !!!

Tole se meni slisi jako obetavno. :) Me pa zanima ali bi jaz, kot znani islamski fudamentalist in tekaski ekstremist lahko zadovoljiv svoje elementarne potrebe, ki so sestavljene iz nekoliko posebnega jedilnika (svinjam se izogibam PRESS) in pa potrebe po 400 meterski atletski stezi v blizini stanovanja, ter vsakodnevnega opravljanja verskih obredov (moseja PRESS). :?: No, tudi za fitnes je zelo fino, ce je blizu, se raje pa prakticiram nekoliko modificiran fitnes, ki je sestavljen iz kopanja jarkov in lukenj, ter na splosno zemeljskih del. 25 ali 50 meterski bazen je zazeljen ni pa nujen. :) No, se nekaj moram pojasnit. Ceprav zelo rad tecem na malo daljse razdalje je zame pod blizu najvec 500m (petsto metrov). :)

Lep dan se naprej vam zeli oranzni slon.
 dpop
Ja, takla mamo... :wink: :wink: :lol: :lol:

1314 Darko

P.S. Ajmo curice, ajmo dječaci..... jer tamo nema zime (sploh) :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
 Nataša
Viš, viš!
spet je en padu ničhudegsluteč med krvoločne tekače, ki pop****, če jim kdo (razen njih, seveda) svinja po forumu. :lol:

drgač pa - če se javi kšn slovenc, ki žvi na fidžiju, ga ne takoj odgnat prosm, dokler se ne zmenim za kšn diskaunt. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA