Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
maca napisal/-a:
nana napisal/-a:Upam, da mi bo uspelo premagati več kot 10 km :oops: :roll:

Ah, a hočeš rečt, da bom pri hodkanju mela družbo? :--

Seveda :D
Uporabniški avatar
 Vreme
julijana napisal/-a:Vreme Napisal/-a:
1. Vreme
2.-Marjetka-
3. Tilcara
4. nana
5. Wega
6. Ivica
7. vico
8. bor©

Slika

Žal sem zbolela :--( se vam pridružim drugič

Ojej, seveda je zdravje je na prvem mestu. Čim prejšnje okrevanje želim.

Iščemo novega sotekmovalca. Pogoj je,da do sobote ne bo zbolel. :wink:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 18 Apr 2012, 21:00, skupaj popravljeno 1 krat.
 venisafeni
Kako oa je z garderobo? Jo je potrebno pustiti v avtu ali je na samem prizorišču kaj organizirano?

Pa še nekaj me zanima ... se da po končanem teku kje v bližini ( za plačilo ) dobiti tuš, da se domov ne bi vozila vsa mokra in prešvicana?

lp
see ya
Uporabniški avatar
 golfdelta74
dobro vprašanje:kje pustiti svoje tekaške stvari
ali lahko imamo svojo mizico in svoje napitke nastavljene kje ob progi
kako je z okrepčevalnicami,kaj bo na izbiro....
venisafeni napisal/-a:Kako oa je z garderobo? Jo je potrebno pustiti v avtu ali je na samem prizorišču kaj organizirano?

Pa še nekaj me zanima ... se da po končanem teku kje v bližini ( za plačilo ) dobiti tuš, da se domov ne bi vozila vsa mokra in prešvicana?

lp
see ya
Uporabniški avatar
 Vreme
gasperd napisal/-a:Vreme, predlagam da se formira še ena ekipca :arrow: TF-Sladkih6 - ''kripl bataljon'' :lol: :lol:
:--

Pa še nekaj odgovorov na prejšnja vprašanja. Lahko prinesete mizico, tudi šotor če je treba :lol: prostora za to je na voljo dovolj ob celotni progi :mrgreen: . Sicer pa je organizator vsako leto pripravil, v štarno ciljnem prostor tako imenovan menjalni prostor,kjer si je možno postaviti, mizico, stol, senčnik, tudi mesto za roštilj bi se našlo, pravi piknik plac vam rečem :ignore:

Kar se tiče tuširanja je verjetno možno v bazenu Tivoli proti plačilu seveda. Pravim možno, verjetno bodo kaj več vedeli "domačini" :wink: .
Uporabniški avatar
 Enkica
venisafeni napisal/-a:Kako oa je z garderobo? Jo je potrebno pustiti v avtu ali je na samem prizorišču kaj organizirano?

lp
see ya

Jap, v tivolskem bazenu lahko za 3,50 evra dobiš garderobno omarico in tuširanje.
Uporabniški avatar
 ida
Vreme napisal/-a:
Vreme napisal/-a:
1. Vreme
2.-Marjetka-
3. Tilcara
4. nana
5. Wega
6. Ivica
7.Julijana
8.

Slika

Ida čim prej se pozdravi, mi pa še vedno potrebujemo enega člana ekipe!

Hvala za lepe želje. Kot vidim ste popolni :clap: Zdaj pa samo še fajn tecite. :laola Pa karseda lepo vreme vam vsem želim.
Uporabniški avatar
 Vreme
vico napisal/-a:vreme jst se javljam če je še prosto mesto.

Seveda z veseljem. :clap: Sicer pa nas v soboto pocukaj kaj za rokav, da se spoznamo :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA