Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miciM
No dragi moji, da ne boste "jamrali",da po maratonu še ni poročila, ga pišem že danes, dan prej :lol: :lol: .
Včerajšnji prevzem štartnih števik uspel, ogled EXPA tudi. Danes pa smo pregledali cilj in štart, ter doberšen del Pariza. Ja saj vem boste takoj komentirali, kako je to mogoče, ko je pa Pariz tako velik, naj vas spomnim, da smo mi "hitri" tekači z večimi postanki in to smo prakticirali tudi tu, v veliko pomoč nam je bil tudi metro, ki je zelo praktično in priročno prevozno sredstvo, skratka Pariz je lep :D , kaj bo jutri :?: ,mogoče bo še lepši, ko bo maraton za namo :lol:

Pozdrav v domovino
:wink:

Ps: Tae upam, da prbiraš :lol: .
Uporabniški avatar
 tae
Polonca, veš da prebiram. :D

Srečno obema jutri.

Že komaj čakam pravo poročilo. Vem, da bosta razturila te Francoze. :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Dajmo .... počutim se ... odlično
Ha-hu ... energija je tu

Ajde Parižani, držite se ... eni pa gremo v Sl.Bistrico ...
Uporabniški avatar
 miciM
:laola
Bravo zame in za vse ostale, ki smo danes tekali po Parizu :D .
Na vse prigode in nezgode v spomladnih mesecih nisem imela pojma, kaj lahko pričakujem, odločila sem se, da grm in odtečem, kar bo pa bo, no vseeno je bila skrita želja, da na semaforju ne bi zagledala 4ure in...., želja semi uresniči 3:47:20 :D .
Dan se je začel zelo zgodaj, zajterk so nam pripravili od 5:30 dalje, saj je bilo v hotelu veliko tekačev in štart dokaj zgodaj 8:45. Ob 7:15 smo že bili na metroju proti štartu, oddaja opreme, potem premik do štartnega boksa od tam naprej pa vsak po svojih močeh in zmožnostih.
Po triurnem počitku v hotelu pa sva se z Matjažem odpravila na "istek" in sicet na Eifflov stolp, da pa je bila stvar popolna sva jo mahnila do druge etaže peš (tako sva pridobila na času :D ), kar pomeni 700 stopnic gor in potem še 700 dol :D , bilo je super samo malo preveč je pihalo.

:wink:

Ps:dost za dons, zdej grem pa počivat,slovnične napake so posledica utrujenosti,prosim spreglejte jih.
Uporabniški avatar
 ZHAK
Čestitke vsem nastopajočim, še posebno našemu 75 letnemu veteranu Tacer Ivanu. S časom 4:42:31 je dosegel zavidljivo 42. mesto med 100 uvrščenimi v kategoriji nad 70 let! :clap:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Za nami je zelo lep izlet v Pariz in še ena maratonska izkušnja z največjih tekmovanj.

S Polono sva se odpravila v Pariz z letalom, tam pa sva se pridružila številčni ekipi Vitezov. Ogledi in nakupi so bili kar utrujajoči, glavni dogodek pa je bil nastop na maratonu. Žal se je uresničila vremenska napoved in je na tekmi res pihal močan veter, ponekod tudi 25 km/h in to v prsa. To je bil poleg boleče leve stegenske mišice glavni razlog, da je bil moj rezultat na koncu nekaj sekund slabši od načrtovanih 2:50.

Tule si lahko ogledate FOTOGRAFIJE z našega turistično-maratonskega popotovanja po Parizu in okolici.

Ja, lepo je bilo. PRIPOROČAM.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Matjaž, lepe fotke.

Meni se zdi tvoj čas super, čeprav si zgrešil nekaj sekund.

Me je pa presenetilo koliko poznanih je bilo sedaj v Parizu. V Sloveniji se zgleda recesija še ne pozna.
 spela*
tae napisal/-a:V Sloveniji se zgleda recesija še ne pozna.

A da ne??? :roll:
Zakaj pa, misliš, gremo eni na maraton v Radence namesto, npr., v Pariz? Aja, mogoče zato, ker so nam Radenci lepši in proga lažja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA