Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:D Ja Tae, letos "smo prvič." Srečujemo se s porodnimi krči in nismo prepričani, da bo prišlo "milijon" tekačev, smo se promocijsko odločili za enotne kategorije. In če to ni všeč tebi, bi moralo biti meni še manj, saj sem "s svojimi leti" vedno manj konkurenčen v skupni uvrstitvi. Bo pa luštno, zato le pridi in pripelji s seboj še čim več tekačev.
Aja, Predrag me je opozoril, da med "sodelavci" omenim tudi TEKAŠKI FORUM. Evo, omenjam in sedaj tudi Ero nima razloga, da ne bi prišel.
P.S. Stran, kjer bo tudi vidna trasa pa ni www.pck.si, ampak www.pc-komenda.si.
Toliko! :clap:
Najbolje, da na tale mail:
predrag.zivkovic@pu.t-com.hr
pošljete vaše osebne podatke:
Ime
Priimek
Datum rojstva
Spol
Velikost konfekcije
Naslov
Poštna številka
Kraj
Telefon
Mail
Klub
Razdalja

(prepisano iz njihovega prijavnega obrazca)
Dober večer :)

tae mi je v nedeljo v Ormožu omenil, da sem tule omenjen. Ja, Matic, res je, da ni razloga, da ne bi prišel. Torej pridem! :D

Ne bom pa edini, kaj ne? Prepričan sem, da nas bo precej uživalo v teku, gostoljubju in dobri družbi v Komendi in okolici.

Zato v imenu Tekaškega foruma in v dogovoru s prirediteljem polmaratona Komenda petim registriranim članom foruma nudimo možnost brezplačnega nastopa - trem na polmaratonu in dvema na desetki.

Kaj morate storiti? Enostavno - pošljite mi sporočilo na ervin@lemark.si in v njem povejte, da boste tekli v Komendi :) Pripišite še razdaljo.

Prva tri sporočila polmaratoncev in prvi sporočili desetkarjev bom posredoval Predragu in tekli boste kot naši gostje :) Pričakujemo vas!

Kljub temu pa se ne pozabite predprijaviti - velja za vse ;)

Vidimo se 5. maja v Komendi. Lep dan bo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA