Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi napisal/-a:Tae, a si to ti... :shock:
25 8 91 AŽNIK MIHA 1975 KAMNIK TEKAŠKI FORUM C 30-39 let 1:27:08
Ja, jaz sem se tudi igral detektiva... :lol: , pa vidim, da se tudi ti znaš švercat po tekmah... :shock: :oops:, verjetno si tole odtekel bolj za trening, pa še konkurenta ni bilo zraven... :lauf: :bum:, ja nč, vseeno čestitke za tek... :clap:

Stari, res sem bil jaz :D, vendar bi bilo vseeno če me nebi bilo.

Na tekmo sem šel, ker že en mesec (od Sežane) nisem nikjer bil in sem imel slabo vest. Hotel sem sprobati novo taktiko; prvo polovico okoli 4:00, drugo pa pospešiti, da bi bila hitrejša od prve. Načrt niti slučajno ni uspel. Prvi del še, potem pa sem se vlekel do cilja. Čas zelo slab, prav tako uvrstitev. Prvič me je prehitel Matick.

Resnici na ljubo niti slučajno nisem mogel iti hitreje, kljub temu, da sem že na lastem treningu zadevo odtekel le slabo minuto slabše. Čestitk si zato nikakor ne zaslužim.

Pri meni očitno šolske teorije ne držijo:

- Ne imej preveč tekem, da se ne skuriš (meni očitno pomanjkanje tekem škodi, ker nimam več tistega tekmovalnega ritma)
- Povečanje kilometraže na treningih pripomore k boljšim rezultatom na tekmah (jaz sem kilometražo treningov povečal, kar me očitno dodatno utruja, zaradi pomanjkanja tekem v zadnjem mesecu, sem očitno premalo delal na hitrosti)
- Uspešni tempo teki na treningu niso več zagotovilo za uspešen nastop na tekmi (včasih je to bilo)

PS: Mogoče bom moral zaradi zdravstvenih težav tek spet obesiti na klin (Obivankenobi, več ti povem osebno)
Super proga (edino zadnji klanec čisto odveč :wink: ), pravo vzdušje, razmere tudi. Tudi dež, ki nas je malo poškropil, je bil dobrodošel.

Hvala za fotografske utrinke, sem zelo vesela, da sem se našla na parih slikah. Definitivno bodo lep spomin. 8)
Uporabniški avatar
 levinja70
Ormož, lahko bi rekla zame pravljica za vnuke :clap: .
Če je bilo v Francimobilu rahlo zbadanje v smislu koliko pod 2 uri boš šla, o tem niti nisem razmišljala. Pod magično mejo 2 ur, pa če le sekundo ali dve. Sem sploh sposobna?
Čas od prijave, sprehoda po mestu in ogrevanja je minil kot blisk in že smo se podali na start. Pok pištole in množica se je bliskovito pognala v dir. Ponovni občutek, da je šlo vse mimo mene. Pogled na uro pa kako prehitra sem. Pozdrav znanih obrazov, ki so prehitevali in z mislimi na free je šlo vse dokler nisem zadaj slišala znanega glasu. Seveda sem se ozrla in zagledala sladkega viteza. Do sedaj še nikogar nisem vprašala o ciljnem času, tu pa sem kot iz topa izstrelila koliko. Pa je bil odgovor 2 uri. In v tistem trenutku me je prešinilo, če me vzame grem zraven kar bo pa bo. Da povem, sem počasna polžka z le nekaj pretečenimi polovičkami in svojim osebnim rekordom z lanskoletne ravninske Palmanove 02:00:30.
Prejela sem se ga dobesedno kot cek in mu sledila. Le to sem povedala, da bom čisto tiho, ker bom vsak kanček moči potrebovala za zadnje km. Najprej sama, nato v dvoje in nekaj časa celo v triju smo uživali v družbi zajčka Rafa, ki je imel toliko energije, da je razlagal ne le o času tudi o prigodah s preteklih let. Nekaj kapljic dežja na prašen asfalt mi je zarezalo ostro bolečino v pljuča a sem s pogledom na svojega zajčka odmislila svoja pljuča. Le tisto saj zmoreš, sedaj pač ne boš odnehala in tiste Rafove besede imamo rezervo so mi odzvanjale v ušesih. Ja rezervo v času, torej lahko gre kje tudi počasneje. Na 17 km tam v desnem ovinku, blagem vzponu ob hiški sem začutila, da me malo jemlje. Pojedla sem gel in gasa dalje.
Veter, ki je vse bolj in bolj pihal je več preglavic delal Rafu, kot meni saj me je tako lepo postavil v zavetrje, sama pa sem ga za hvala lepa nekajkrat pohodila.
Raf mi je ves čas razlagal potek proge, me spodbujal in mi dajal občutek, da pazi name, ter, da me bo varno in pravočasno pripeljal v cilj. Še zadnji vzpon in spust proti cilju ter Rafove besede imava še rezervne minute. Tisto koliko sem čisto preslišala. V glavi je odmevalo uspelo bo tudi sama bom imela 1 spredaj.
Ko sva zavila s ceste na pot do štadiona sem zaslišala navijanje Bernarde , ko pa sem zavila na štadion pa so moji navijači preglasili popolnoma vse. Hvala vam, kajti imela sem občutek, da vsi navijajo in se derejo Natalija, Natalija. Skratka počutila sem se kot zmagovalec nad zmagovalci. A presenečenj še ni bilo konec, kajti Raf je tik pred ciljem tempo popolnoma spustil in dejal: »Dame imajo prednost!«.
Celotno dogajanje, cilj, ki sem, ga prečkala v uradnem času 1:58:30 (kar je 2 minuti bolje od Palmanove), resnično veselje prisotnih v cilju, objemi in stiski rok me niso pustili ravnodušne, zato so pritekle tudi solzice. Ja tiste solzice sreče.
Ko sem prišla k sebi so sledila ponovna pozitivna presenečenja. Franciju je uspelo – ponovno je dosegel svoj osebni rekord. Bravo, uspelo je Kseniji, ki je svoj ciljni čas na 10 km presegla za debelo minuto. Bravo punca sedaj veš, da zmoreš.!!!! Lenči je prvič in edina pretekla boso desetko – bo treba za copate zbrat :lol: . In tisto najslajše za konec Slavica je dosegla drugo mesto v teku na 10 km BRAVOOOOOO!!!! :laola .
In tako smo se srečni, zadovoljni in klepetavi odpravili proti domu s postojanko pri Bernardi, ki nas je več kot kraljevsko pogostila. Bernarda hvala za čudovito pogostitev.
Ormoška polovička je tudi mene obdarila, in sicer z novim za par sekund izboljšanim PB :D
Drugače pa pogoji so bili za mene skoraj idealni razen malo vetra, ki je malo ponagajal. Bernarda dobre volje, pokrajina zares lepa, proga pa ne najlažja :laola
Aja pa table po km niso najbolj štimale, ampak to so že malenkosti!
 Jola
Hvala tae, samo tu gori me ni. Prekrasne fotke ! Zagotovo nisem bila med hitrimi, samo mene pri dveh urah tudi ni, pa nič hudega, mislila sem, da sem spregledala še kaki link. Morda pa bodo od AK Ormož dali fotke še kam od podelitev medalj ! ?
Jola, jaz sem jih našla TUKAJ. Sicer so z vodnim tiskom, piše pa, da se jih da dobiti tudi brez.
:wink:
 Jola
Ej, kako si me pa sedaj razveselila ! Tu sem se pa našla ! Iz tekov, predvsem kjer mi je bilo lepo, si rada naredim fotko za spomin, če jo seveda najdem ! Hvala, res sem vesela ! Z možem imava delovni kabinet in steno polno fotografij iz raznih tekmovanj - sami lepi dogodki in spomini ...Še enkrat hvala !
Uporabniški avatar
 bernarda
Jola napisal/-a:Ej, kako si me pa sedaj razveselila ! Tu sem se pa našla ! Iz tekov, predvsem kjer mi je bilo lepo, si rada naredim fotko za spomin, če jo seveda najdem ! Hvala, res sem vesela ! Z možem imava delovni kabinet in steno polno fotografij iz raznih tekmovanj - sami lepi dogodki in spomini ...Še enkrat hvala !

Me veseli, da se je nekaj fotk našlo. :clap:
Uporabniški avatar
 bernarda
Malo pozno :oops: vendar nekaj opravičil sem dolžna v imenu AK Ormož.Prišlo je do nekaj neljubih napak.Nekateri ste bili malo " pomlajeni ", nekateri pa niste bili vidni v končnih rezultatih.Zaradi odsotnosti mojstra računalnika, zadeve ni bilo možno pravočasno popraviti. :(
Obljubljeno mi je bilo, da bodo popravki vidni v rezultatih ŠKP.
Hvala za razumevanje :wink:
Jola napisal/-a:Ej, kako si me pa sedaj razveselila ! Tu sem se pa našla ! Iz tekov, predvsem kjer mi je bilo lepo, si rada naredim fotko za spomin, če jo seveda najdem ! Hvala, res sem vesela ! Z možem imava delovni kabinet in steno polno fotografij iz raznih tekmovanj - sami lepi dogodki in spomini ...Še enkrat hvala !

Super! Sem vesela, da sem nekomu polepšala dan :wink: Tudi jaz si rada shranim kakšno sliko s teka, če jo le najdem... (npr. s kraškega polmaratona nimam nobene :( )
 Jola
No, pa še enkrat pozdravljena, res si mi polepšala dan, hvala ! Sedaj ti pa jaz sporočam, kako sem prišla do svoje slike na MKM. Ko smo dobili zahvalo iz ŠTIP Sežana, je bil link od Pulz športa za VIDEO analizo teka na You Tubu. Bilo je nekih 5 filmčkov in tam mislim da je vsak. Midva z možem sva ustavila film tam kjer sva gor in si sprintala sliko ! Če ne boš našla mi povej, pa ti poiščem link !
Uporabniški avatar
 thinkblue
Hmmmmm ............
Nikjer nobene teme o letošnjem Ormoškem maratonu, čeprav manjkajo samo še trije dnevi.
To zatišje mi deluje malce čudno :?:
LP, TB

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA