Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

RAJZL napisal/-a:...predvsem pa ne v drugem krogu, ko bo večina pri kosilu in boš na cesti lahko le vohala pohanega piščanca. :lol:...

Ker je tek ravno v maju in je že čas piknikov, sem večkrat vohal čevapčiče kot pa pohanega piščanca. :D
bobsaap napisal/-a:A je ta tek res tako "grozen"? Jaz se odločam, da bi na njem pretekel svojo prvo 21ko, pa vidim, da je veliko "pripomb" čez pogoje na tem teku.

Naj izberem raje kak drug polmaraton za prvega? ;)

Ne zakaj že? Si ga boš dobro zapomnil pa kjer koli ga že boš naredil.
bobsaap napisal/-a:A je ta tek res tako "grozen"? Jaz se odločam, da bi na njem pretekel svojo prvo 21ko, pa vidim, da je veliko "pripomb" čez pogoje na tem teku.

Naj izberem raje kak drug polmaraton za prvega? ;)

Želja in draž prvega polmaratona sta zagotovo močnejša kot vse kar lahko o radenskem maratonu prebereš ali slišiš (dobrega ali slabega). Če se čutiš pripravljenega, se prijavi in ga odteči.
Če ti teki v vročini in po neskončni ravnici (cca petina proge je takšna) ne delajo težav, potem kar pogumno. Problem, ki ga ima večina nas je dejstvo, da je to prvi maraton v vročem vremenu. Večinoma pa vsi med ljubljanskim in radenskim maratonom treniramo pri nizkih temperaturah.
spela* napisal/-a:Pohanega piščanca pa na srečo ne jem. :lol:

Nekateri pa si srečo res predstavljajo na zelo čudne načine :lol: :lol: :lol:
LP, TB
Možnost avtobusa je tudi iz Koroške (Črna - Ravne - SG - Dravograd - Mb - Radenci), seveda če bo dovolj prijav (vsaj 15 za minibus = zanenkrat nas je zainteresiranih cca. 5 pax)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA