- 01 Maj 2012, 10:48
Pozdravljeni, mi lahko kdo pomaga s kakšnim dobrim predlogom, preden nesem uro nazaj. Moj garmin namreč zbriše rezulatat takoj po teku. Uro imam komaj dva meseca in najprej si rezulatatov nisem nalagala sproti, pa mi jih je kar naenkrat zbrisalo iz zgodovine. Seveda si jih od takrat nalagam sproti ampak mi je to uspelo le dvakrat. Sedaj pa vsakič po teku (ne glede na to ali rezultat resetiram in ga dam v zgodovino ali tega ne naredim), ko želim rezultat prenesti na graminovo stran in malce analizirati tek, imam najprej težave s povezavo, saj mi napravo zazna šele po večih poskusih, ampak to ni takšen problem, samo, da jo zazna. Ampak ne najde pa nobenega novega rezultata in o mojem teku ni tako ne duha ne sluha. Sem razočarana in ne vem kaj lahko še naredim drugega kot, da uro nesem nazaj. Programska oprema je zadnja, torej 2.50.
Sedaj bo zagotovo vse skupaj trajalo dolgo časa, preden bom spet lahko tekla z uro. Uro sem kupila Intersportu.
Hvala za kakšen pameten nasvet!
Sedaj bo zagotovo vse skupaj trajalo dolgo časa, preden bom spet lahko tekla z uro. Uro sem kupila Intersportu.
Hvala za kakšen pameten nasvet!