Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 jac
Na Križni gori nas je pralo, pa smo se pritoževali, ma sem sedaj pogruntal, da je dež čisto ok, ker danes je bilo mučno... vročinaaaa... :mrgreen: :mrgreen:

Sem vajen še minusa ali vsaj temperatur do 10 st....:-)

Drugače pa vsem, ki so premagali vročo Slivnico čestitke :clap: :clap:
:laola
Prvič tekla/hodila na Slivnico, med potjo ugotavljala kako dober trening za trojke je tole in občasno klela dolge klance - imam raje krajše in bolj strme :wink:
Organizatorji so se lepo potrudili :laola
Metlo sem pa tudi prinesla domov :lol:
jac napisal/-a:Na Križni gori nas je pralo, pa smo se pritoževali, ma sem sedaj pogruntal, da je dež čisto ok, ker danes je bilo mučno... vročinaaaa... :mrgreen: :mrgreen:

Sem vajen še minusa ali vsaj temperatur do 10 st....:-)

Drugače pa vsem, ki so premagali vročo Slivnico čestitke :clap: :clap:
:laola

He he, malo si zamudil, Slivnico je namreč pred kako uro nevihta dodobra oprala in ohladila in tudi praši se ne več :) Morda se je še medo skril v brlog... menda se vam je nekaj smejal :P
jac napisal/-a:@Mušnica zakaj pa nisi metle kar za gor uporabila? :-- :mrgreen:

Zato zlato, ker ne morem že kar prvič vseh asov razkrit :--
mi je pa sedaj čisto jasno zakaj so jo kolegice na ta način gor ubirale :lol: :lol:
:laola pa se spet mal oglasim :-- k bl mal sem tukaj gori :oops: :oops:

Po hitrem dogovoru z bratom smo se ga spet na tale Slivniški tek spravli :driver:
Lepo je blo spet tekaško srenjo znanih in neznanih fantov in deklet videti :TF)
Pa smo šli se pred štartom malce na hitro s Sovico podebatirali :piti: mal ogrel pa štartali na tem Trinajstem ...se je ta cifra na koncu lepo stekla v naše konce, k je pa na pravem mestu bil brat med vmesnim štetjem :clap: :juhuhu: :toast:. Čas primeren trenutnim razmerju klancev in ravnine :lol: fajno vzušje ob progi, seveda malce vzpodbude ni škodvalo :clap: :clap: :laola pa se je prec poznalo na vzpodbudi sprehajalcev in gledalcev.

Borovničke so dobro dele na vrhu kjer Gasilci so pomoč dajali vsem potrebnim žeje pogasiti. :laola
Nazaj dol smo šli kar peš po cesti, malce za Radence predpriprave saj je bilo kar vroče za take prvomajske dneve. :shock:
Ker majo fajne sponzorje :clap: :juhuhu: :juhuhu: :clap: :pivo: pa tud veselica bodo kmalu imel so kar precej izžrebanih vrečk potalal mal je pa tud za gasilce ostal, k nekaterih ni bilo. :--( :--(

Na koncu še podelitev medalj in nekaj malega se je spikerju zataknilo :argue: tam pri puncah naših - njegovih let :lol: ga j malce zmedlo pa nič zato se je vse dobro izteklo.

Za zaključek smo jo še k prijatelju ugnal mal pršuta pa vinčka da je lepše telo stalo :piti: pol pa dam :driver: pa j bil dan okrog.

Se mejte :D
samostojni napisal/-a:Borovničke so dobro dele na vrhu kjer Gasilci so pomoč dajali vsem potrebnim žeje pogasiti. :laola

Za zaključek smo jo še k prijatelju ugnal mal pršuta pa vinčka da je lepše telo stalo :piti: pol pa dam :driver: pa j bil dan okrog

tole se pa super bere :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA