Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TEK V NOVO LETO 2005

Ce bi rad(a) hitreje in v dobri druzbi prisel(a) v novo leto, se nam pridruzi 31. decembra 2004, ob 23. uri, v Ljubljani. Dobimo se na parkirnem prostoru pred zimskim kopaliscem Tivoli. Start bo ob 23.30. uri, nato bomo skupaj odtekli priblizno 8 km. Proga bo potekala po parku Tivoli, malo se bomo tudi vzpeli v smeri Roznika in se vrnili na parkirno mesto. Cilj in start sta na parkirnem prostoru. Tek ni tekmovalnega znacaja, zato se lahko pridruzite vsi, ki bi vam tek v novo leto pomenil prijetno druzenje. Spremljevalci nas bodo pocakali na parkirnem prostoru. Predvidevamo, da jim med tem ne bo dolgcas, saj smo ljudje zelo iznajdljivi. Startnine ni, za pijaco in hrano vsak poskrbi sam.

informacije:

telefon: 040 455 511 (Matjaz)
041 40 22 02 (Ero) :D :D :D
 Lučko
To mi bo najlepše Novo leto, do sedaj. :lol: Prideva mio.% :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Filipid
Če bom še živ, pa mogoče tud jaz pridem mal pogledat :wink: .
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz se vam najverjetneje pridružim, da skupaj odtečemo v novo leto.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D POZABIL SEM POUDARITI DA SO DOBRODOSLI TUDI TISTI KI MISLITE DA VAM TEK NE GRE NAJBOLJE, SAJ BO POSKRBLJENO TUDI ZA POCASNEJSE, LE TI NE BOSTE SAMI SAJ SE ORGANIZATORJI RADELIMO IN SMO TAKO TUDI S POCASNEJSEMI, NIC NI NAROBE CE BOMO ZADAJ TEK KOMBINIRALI S HOJO.
DOBRODOSLI
Uporabniški avatar
 Tjaša
matjaz napisal/-a::D :D :D POZABIL SEM POUDARITI DA SO DOBRODOSLI TUDI TISTI KI MISLITE DA VAM TEK NE GRE NAJBOLJE, SAJ BO POSKRBLJENO TUDI ZA POCASNEJSE, LE TI NE BOSTE SAMI SAJ SE ORGANIZATORJI RADELIMO IN SMO TAKO TUDI S POCASNEJSEMI, NIC NI NAROBE CE BOMO ZADAJ TEK KOMBINIRALI S HOJO.
DOBRODOSLI

Joj, Matjaž, iz Božjih ust v moja ušesa! Tako se govori in upam, da boš zelo zgovoren tam v zadnjih vrstah! Zelo se veselim tega teka!

PS Z Lučkotom zadnjih nekaj let na ta dan zaspiva že ob 10-h. :oops: :oops: Kakšna sramota :hehe:
Uporabniški avatar
 matjaz
Joj, Matjazˇ, iz Bozˇjih ust v moja usˇesa! Tako se govori in upam, da bosˇ zelo zgovoren tam v zadnjih vrstah! Zelo se veselim tega teka!

PS Z Lucˇkotom zadnjih nekaj let na ta dan zaspiva zˇe ob 10-h. :oops: :oops: Kaksˇna sramota :hehe:[/quote]

ma ni problem, zabava bo, ce bo pa lucko zaspal, ga bomo zasnezili.
se vidimo

ps. zadaj je vedno lepo, tisti spredaj se tako zenejo da sploh nic ne vidijo. jim pac ni pomoci!!!
Uporabniški avatar
 matjaz
Joj, Matjazˇ, iz Bozˇjih ust v moja usˇesa!

ce bi bil bog bi zadel SEDMICO, pa ocitno nisem.
 mojA
Delam na tem in zelo se trudim in vse bom naredila, res si želim priti na ta tek in na ta način proslaviti novo leto ne pa prenažrto obsedeti kot kaučpatejtous pred tv! Razen, če mi bo Božiček ali Dedek Mraz podaril potovanje po svetu ali smučanje ali kaj podobnega. Šanse so mini - mini - minimalne. Lansko leto je pršilo in mojega nisem mogla pregovoriti, da bi šla že lani z vami tečt. Češ - dežuje. Brez veze!!! Letos se ne dam pa amen! Če bom v radiju 10 km prideva 100 % (pa če ga omamim - sicer je pa že omamljen, se mi včasih zdi, da me že kar prekaša :wink: )
Uporabniški avatar
 LILA
Zdaj, ko so mi pregovorili moža, da mu ne bo dolgčas, ko bom jaz in prijatelj tekla bom prišla.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D tistim ki vas ne bo na novoletnem teku. SRECNO 2005.
Uporabniški avatar
 H2O
Živjo,
jaz tekla ne bi, kot sem že napovedala, se bom maximalno potrudila, da se spravim v formo do Sežane, bi vas pa na cilju z veseljem pričakala s kuhanim vinom in domače pečenimi piškotki. Mi pa morate povedati, če ste za to. Da slučajn ne bi tam stala sred noči, do jutra, brez, da kakšen tekač vsaj en piškotek poje :?
Uporabniški avatar
 runner
brez, da kakšen tekač vsaj en piškotek poje

ni sans ... vod'ca moja lepa.... tol'k nas ze poznas...
Jaz ze kurim moje da docakamo NY v Tivoliju.
Ni receno da jih bom preprical ... (v igri je smucanje v Badu) ... ampak se bomo potrudili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA