področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Ojla, sicer je bilo že sigurno kej govora o načinu plačila prek Wiggla ampak,
me vseeno nekaj zanima.
Zadnji čas, da se tudi sam logiram na njihovo stran in nabavim določene artikle,
ampak se je zataknilo pri plačilu.
Kakšen način prakticirate vi?...paypal ali je možno direktno z mastercard-a?

Tnx za odgovor :wink:
Možno je oboje. Ampak, če imam na voljo obe možnosti, sam vedno izberem paypal, saj:

1. si zavarovan do 500 €, če gre kaj narobe. Do sedaj sem vedno dobil denar nazaj, ko sem plačeval preko paypala, pa je prodajalec kaj mutil (ne mislim Wiggle, ampak drugi primeri).

2. Vsaka možnost, da ne posreduješ svoje številke kartice nekomu je boljša, kot da jo posreduješ. Torej, vse gre preko paypala, oni se zmenijo s prodajalcem.
Ker sem v preteklem letu veliko zapravljal preko Wiggla (tudi z vašo pomočjo), sem dosegel platinum razred bonitete, kar pomeni najmanj 12% popusta na vse izdelke po redni ceni. Dobil pa sem še dodaten 10% popust na vrednost nakupa, ki velja do jutri do 14. Sam bi naročil par malenkosti. Če koga zanima in bi rad prišel do ugodnih stvari naj me čimprej kontaktira, da mogoče zberemo za zastonj poštnino.

Torej vsi izdelki na redno ceno najmnaj 22% popusta. Izdelki, ki so že v akciji, pa 10% dodatnega popusta.
b0j3 napisal/-a:Kako pa je z vračanjem obutve, če je le-ta premajhna/prevelika?

Ja plačaš poštnino do Anglije, jo zapakiraš in pošlješ nazaj, potem se odločiš ali hočeš, da ti vrnejo denar ali ustrezno številko.
alpek napisal/-a:Ker sem v preteklem letu veliko zapravljal preko Wiggla (tudi z vašo pomočjo), sem dosegel platinum razred bonitete, kar pomeni najmanj 12% popusta na vse izdelke po redni ceni. Dobil pa sem še dodaten 10% popust na vrednost nakupa, ki velja do jutri do 14. Sam bi naročil par malenkosti. Če koga zanima in bi rad prišel do ugodnih stvari naj me čimprej kontaktira, da mogoče zberemo za zastonj poštnino.

Torej vsi izdelki na redno ceno najmnaj 22% popusta. Izdelki, ki so že v akciji, pa 10% dodatnega popusta.

Živijo, moj wishlist sem poslal na ZS :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA