Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo!

Je kakšen kandidat za družbo na 10km v Radencih? Moj moto je: VAŽNO JE SODELOVATI IN NE ZMAGATI ;).

LP, Mojca :wink:

p.s.: prijavljena še nisem, če se kdo premisli lahko odkupim prijavo, drugače se v petek prijavim
Zdravo tekači! Mene pa zanima kako je z odkupom štartnine? Se da kaj ceneje dobiti na ta način? Ali si potem prijavljen pod svojim imenom? Sam s tem nimam izkušenj, bi pa morda počakal na zadnji teden, ko bodo začeli verjetno odpovedovati zaradi poškodb. Zadnji dan prijave je sicer 14.5., a me zanima, če odkup lahko opraviš tudi po tem datumu?
Bom zelo hvaležen za razjasnitev zadev... :wink:
šele zadnjih par dni sem začel teči pri dnevni temperaturi :!:
ugotovil, da bo potrebno malo več :drink kot navadno med tekom.
ne obremenjujem se oz. ne razmišljam o ravninah, vročini, čevapih, pšancu (mogoče o kakšnem pivu med tekom :? ). grem eno izi dvainštiridesetko odlaufat :!:

ja, v podporo eden drugemu v drugem krogu pa ravno ne bomo, ker se nas bo bore malo obrnilo pred hotelom Radin v drugi krog :lol:
Radolca napisal/-a:grem eno izi dvainštiridesetko odlaufat :!:

ja, v podporo eden drugemu v drugem krogu pa ravno ne bomo, ker se nas bo bore malo obrnilo pred hotelom Radin v drugi krog :lol:

Lahko mene počakaš, pa ti bom v počasno podporo. :lol:
davidkopic napisal/-a:Ciljni čas maratona bom tekel 3.50.00, tekel bom enakomerni tempo, torej polovičko za 1.55.00! Upam,da se bo mi bo kdo pridružil, lani v drugem krogu ni bilo nevem kake gužve :oops:

pridružil se ti bom :!:
pa da ne boš jezen, če bom pred tabo v cilju :mrgreen:
štartam na radenški PB :laola
Radolca napisal/-a:
davidkopic napisal/-a:Ciljni čas maratona bom tekel 3.50.00, tekel bom enakomerni tempo, torej polovičko za 1.55.00! Upam,da se bo mi bo kdo pridružil, lani v drugem krogu ni bilo nevem kake gužve :oops:

pridružil se ti bom :!:
pa da ne boš jezen, če bom pred tabo v cilju :mrgreen:
štartam na radenški PB :laola

Bom vesel vsake družbe! Če boš pa hitrejši pa nebom nič jezen :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA