Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Scooby
Danes 40.8 km in 1000 višincev od Ljubljane mimo Turjaka in Rašice do Naredov (Bloke). Močan in kar hladen veter je poskrbel, da pot ni bila preveč lahka. :lol:
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 9. Sončnega teka v kraju St.Vid na Avstrijskem Koroškem.Dolžina proge Pol maraton, Dosežen čas: 1h:36´17˝.To mi je bila zadnja malo težja preizkušnja pred Radenci.
 storZ
Po ponedeljkovih 8. km tempa (4:47 min/km), včerajšnjih 11 km intervalov z ogrevanjem in ohlajanjem (2x6x250 m za 3:24 min/km +2x500 m za 4:12 min/km) danes 8,5 km izteka (5:12 min/km).

Aja pa lep pozdrav vsem! Slika
 muci
včeraj zvečer prvič naredila 11 km v enmu kosu :)
na 2. km se mi je v oko zaletela mušica ki me je nekaj časa nervirala, dokler se ni udala v usodo...kaj pa dela tam, kjer ni treba ;)
soliden tempo...porabila 1 uro in 6 minut :)
priprave na Radence :)
Uporabniški avatar
 Radolca
uro nastavil ob štirih, oblekel kratko majico, kratke hlače, štumfe, superge, pol sem pa mogu obiskat :wc: :shock: tam sem se hitro premislil o jutranjem teku in sem hitreje cune sleku, kot sem jih obleku :clap:
priprave za radence so pa itak minile v petju, pitju in pohajkovanju :lol:
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA