prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Loni napisal/-a:
raf napisal/-a:kako čas hitro beži in pajo je kriv, da me je spravil nanj

Kdo pa drug kot pajo. :wink: In kakšen klanec sem jaz takrat pretekla, še zdaj me je groza, ko se spomnim nanj :roll:

Takrat je bil klanc, da te je bilo groza, danes pa se verjetno sprašuješ ali K-Rožnik sploh ima klance... :lol: :lol: :lol: ...vidiš kam smo prišli.... :lol: :lol:
Loni napisal/-a:

Kdo pa drug kot pajo. :wink: In kakšen klanec sem jaz takrat pretekla, še zdaj me je groza, ko se spomnim nanj :roll:

Hehe, mene pa bobr! Ker je takrat pobiral startnino za Radence.
Kje pa je bobr???
AVI napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Takrat je bil klanc, da te je bilo groza, danes pa se verjetno sprašuješ ali K-Rožnik sploh ima klance... :lol: :lol: :lol: ...vidiš kam smo prišli.... :lol: :lol:

Pa to takrat sploh ni bil klanec gor do cerkvice, ampak tisti prvi iz Mosteca proti živalcu, takrat nas tam še niso lisičili.
Ja kar nekaj jih je teklo prvi krog v moji družbi. :D Sila preprosto. Niste poznali trase pa ste zato morali trpeti z menoj. Sam pa sem imel zagotovljeno družbo. No saj je bil samo 1. krog ker ste potem vedeli kam je treba. In tako dalje...
Tole danes je bilo pa presenečenje, vsaj zame. Potem, ko smo odtekli naš K-Rožnik, je sledila še prava gostija z roštiljado, ki jo je uprizoril slavljenec Avi. Seveda smo vse skupaj še pošteno zalili. Očitno se je glas o fešti hitro razširil, saj so v obhod poslali celo policijsko patruljo :D.

Slika

Avi, hvala za vse dobrote in še enkrat VSE NAJBOLJŠE! :laola Vsem ostalim pa hvala za super družbo. Tule je povezava na FOTKE.

Sicer pa je bila danes na Rožniku in v okolici prava poplava tekačic in tekačev. Nekaj je v zraku ( DM ženski tek, Tek trojk ...).

Se vidimo, Matjaž
Sončka napisal/-a:Vse najboljše Avi!

Hej vi Rožnikarji, tale razvrat pa nikamor ne vodi.

Kaj pa resne priprave za tekme in sezono? :-)

Smo bili vsi v nizkem štartu, če bi bilo slučajno treba bežat pred možmi v modrem.

PS Če sem slučajno še komu pozabila povedati, Žine je pustil vse pozdraviti.
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA