prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI še enkrat vse najboljše :laola in HVALA za pogostitev :clap: :clap: ti znaš vedno prijetno presenetit :D

Danes je pa letelo po K-Rožniku :lauf: Marjan me je preganjal in mi ni dovolil niti malo počitka :oops: :oops: sedaj vem čigava zasluga so Loni-ni rezultati (trda roka trenerja - težki treningi) :lol: :lol:

Obdelala krajšo varianto 9,3 km v času 44:34 tempo 4:48min/km :oops: krepko popravil PB K-Rožnika :D

Hvala vsem za družbo :D lepo vas je bilo videti. :D
Sončka napisal/-a:Vse najboljše Avi!

Hej vi Rožnikarji, tale razvrat pa nikamor ne vodi.

Kaj pa resne priprave za tekme in sezono? :-)

Če pa to niso resne priprave naj me .... v rit brcne. Kako pa naj žakelj stoji lepo pokonci a? Ne boš verjela pečikurc obvlada biznis v nulo. :clap:
Hvala, hvala vsem za lepe želje... :D :D

Tokrat sem pio dolgem času ponovno odtekel "klasiko"....in moram reči, da je prav super "pasalo" - čisti užitek.

Potem pa analiza...ampak tukaj ne bi zgubljal besed saj slike povedo vse..sicer nekaterim mimoidočim ni bilo čisto jasno kaj se dogaja :shock: ...ampak treba je "sem in tja" tudi kakšno ušpičiti... :lol: :lol: .... in kot je Loni napisala...ja, kogar ni bilo mu je res lahko žal... :lol: :lol:

Super je bilo! :D :D :D
Avi, najprej vse najboljše in zahvala za vse organizacije K-Rožnikov in posebej za včerajšnjo pogostitev. Bilo je res nenavadno, mimoidoči so kar malo z zavistjo pogledovali v našo druščino. Imaš prav, res je treba včasih kakšno ušpičiti.
ROSI64 napisal/-a:Marjan me je preganjal in mi ni dovolil niti malo počitka...

Rosi dobro si zdržal vse nalete :-), se vidi da si v dobri formi. Sploh v rahle klance ti leti kot namazano. O tem da sem imel za 7 manjši povprečni pulz od tebe pa ne bova :wink:
Skratka vesel sem, da sem te popeljal do PB in na še kdaj. Nad temi dirkači (Avi, Šukar, Perko, Jožko...) sem pa že obupal, ker so me ene dvakrat že zlomili. Jim raje na tekmah diham za ovratnik :D

Avi vse naj naj in hvala za super pogostitev. No še to, toliko smo govorili o 24 ur Primoža, da pridem. Z nekaterimi se torej vidimo tam :wink: :laola

lp
Marjan
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA