- 11 Maj 2012, 21:56
Ja, dobro si napisal, ton: za razvoj sicer še manjše skupine, pa vendar, age grouperjev je zaslužna (tudi) srečna kombinacija TF in Riba. Jaz sem verjetno eden boljših primerov. Pred sedmimi leti sem začel intenzivneje teči, pred šestimi prvi maraton, začel sem "zahajati" na TF itd. Ob (ne)srečni poškodbi in abstinenci teka sem ob že siceršnjem škiljenju v triatlonske vode zbral dovolj poguma in odločnosti, da se poskusim še v triatlonu, pa ne katerikoli razdalji.... In po ustnih referencah med zgooglanimi klubi izbral Ribo, da sem začel, tako rekoč from scratch (v otroškem bazenu v Tivoliju, hvala Barb). Formula, ki je ne le meni pomagala na tej poti, je pa zasnovana na dobronamernosti, odprtosti, tudi nonšalanci, ki si jo kot amater, individualec pač lahko privoščiš. Ne bom pozabil spodbudnih prispevkov Stene, pa Izzardy itd, še najbolj anekdotični, že legendarni pa so bili Razyjevi posti, kako se naučiti tehnike z You Tuba... Res hvala vsem, če tega ne bi bilo, bi mi vlak odpeljal (sem Razy+ letnik....). Nastopam kot individualec, res pa je, da pripišem klub firme, v kateri delam, ker imamo pač eno res lepo klapo... Vsaj dileme med TF in Ribo nimam, je pa dober hec.
Ima pa TF eno stvar, ki je na Ribi nimamo: tale forum (čeprav, packi, tegale niste obesili na Triatlonsko sekcijo...). Naj gre tako naprej. To infinity and beyond, kot mi je geslo za dolga matranja posodil lik iz Toy Story, commander Buzz.
Runcajz