hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

klas
:D Živjo
Vem, da vas veliko pohaja vsepovprek po naši deželici, ampak
vsak ima sigurno nek SVOJ hrib, grič, goro, pot, točko...
ki jo nosi najbližje srcu in kjer se počuti najlepše.

Morda si pod tem hribom doma, pa ga poznaš "intimno" - vsako pot, stezo, vsak dnevni in letni čas...
Morda je to tvoj trening poligon, kjer vedno znova premaguješ samega sebe...
Morda je tam nekaj, kar te nazavedno vleče tja : mir, spokojnost, nekaj posebnega, nekaj za dušo...
Morda tja zahaja tvoja družba in je zato vedno veselo...

:D Si upaš priznati TF, kateri hrib je torej TVOJ srčni hrib?
Nazadnje spremenil klas, dne 10 Maj 2012, 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
 klas
no če ne povem sam, kako bodo drugi :D

:arrow: KRIM (1107m) skoraj zaradi vsega zgoraj naštetega
Uporabniški avatar
 Loni
Ni ravno vrh, je pa že leta "moj"... Se mi je prav zasmejalo, ko sem ugotovila, da gre tule trasa GM4O.
Slika

Drugače pa kucl otroštva:
Slika
Uporabniški avatar
 Vlajko
Malo "offtopic" - pa brez zamere:

Moj najljubši hribček "nosi" enako ime kot drugi zaporedni planet našega osončja. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
bobsaap napisal/-a:@Loni, kaj za en hrib je to? ;)

"Moj" hrib je pa Mariborsko Pohorje! ;)

Malce pred sedlom Vrh Bače, če greš iz Petrovega Brda. Ta drugo je pa Nanos, fotka je malo odrezana pri obeh :wink: .
Uporabniški avatar
 zz topka
No, še jast moram mus povedat, kjeri ja pa moj, čeprav že vsi tiči znajo to na pamet.
Do 37. leta starosti nisem bila na njem never!! Imam ga pa za svojo hišo.
Ko sem zmetala s sebe vse tiste kilce, pa sem prvič, ko sem se szi možem odpravila gor, prav zares preklinjala, kaj mi je tega treba, a vseeno nekako prisopihala gor.
Zdaj, kaj me je pičilo po poti, ne vem, a sem se hriba, ki je seveda zdaj moj, ma prav moj, ga ne dam nikomur :evil: :!: :lol: , zeeelooo nalezla.
No, sem hitela sešteti, kolko botov sem bila na vrhu in od 2003 do danes je ta cifra 2492 botov.
Nekaj se po poti le zmartram, saj v dobrih 3 km premagam 420 m višincev. Ma, glih zadosti, da nekaj nardiš , tako, zase... S hojo, da ne bo pomote. Le sem pa tja me nekaj zagrabi, da zadnjo tretjino poooočasi prelaufam. ( pravzaprav me to grabi zadnje cajte kar pogosto)
To je moj PLAZ.
Fotko pa vam pošljem zanalašč megleno, da ne boste vidli, kolk je fejst na vrhu ob lepem vremenu, ko vidim kompletno Vipavsko dolino, do morja in Dolomitov , taaam prav na koncu. Ker če vam dam lep razgled, obstaja možnost, da mi Plaz vzameste???? :--( :-- :lol:
Slika
Uporabniški avatar
 Atalanta
Planica nad Crngrobom, že dolga leta. :heart
Če je čas, z ovinkom čez Križno Goro in postankom na kaki dobroti Pri Boštjanu. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA