Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

EnXeN napisal/-a:Zdravo,

Zanima me, če bo spodaj pri Calcitu organiziran kakšen (nadzorovan) nadstrešek, kjer se bo lahko odložila roba (hrana, pijača, rezervna oblačila)?
Kaže, da bom jutri brez avta ... :(

Lansko leto ni bilo "nadzorovanega" nadstreška oziroma pri vratarnici naj bi bil prisoten vseskozi varnostnik tako, da verjetno če tam pustiš hrano-pijačo, vse drugo pa spraviš nekomu v avto....imaš rešen problem. :wink:
Upam, da so organizatorji že poskrbeli za kakšnega tajnega mačota, ki bo razmazal te lopove čez skorjo dreves tam okrog. Pri teku ni blefiranja in tak je naš pogled, še vedno prisegamo na poštenje, tu so naše vrednote višje od ... politike sedanjosti.
ZdravkoC napisal/-a:Upam, da so organizatorji že poskrbeli za kakšnega tajnega mačota, ki bo razmazal te lopove čez skorjo dreves tam okrog.

In jih kot v starih cajtih pustil privezana na sramotilni steber (drevešček bo čisto ok), pol bi pa vsak, ki bi šel mimo, malo nanj pljunil. :wink:

Čufko, a prideš kaj mimo? :wink:
ZdravkoC napisal/-a:Upam, da so organizatorji že poskrbeli za kakšnega tajnega mačota, ki bo razmazal te lopove čez skorjo dreves tam okrog. Pri teku ni blefiranja in tak je naš pogled, še vedno prisegamo na poštenje, tu so naše vrednote višje od ... politike sedanjosti.

Loni napisal/-a:
In jih kot v starih cajtih pustil privezana na sramotilni steber (drevešček bo čisto ok), pol bi pa vsak, ki bi šel mimo, malo nanj pljunil. :wink:

Seveda se strinjam z vama :clap: Lani je na enem od kritičnih odsekov "taborila" support ekipa Alpnerju in mislim, da ni bilo nobenih problemov :?: :D Če ima kdo takšno ekipo locirano kje čez noč je to dejansko varna točka in problem za nizkotne lopove :FO:
Predlani sem tudi sam ostal brez nekaj evrov in puloverja, da ne omenjam Cimermana in morebitnih drugih :twisted:
Kakorkoli, bodite pozorni in iznajdljivi! Sicer pa......mogoče jih je pa čez leto zadela strela dobrote in poštenja ter se nimamo kaj bati :wink:
V Kamniku in okolici vreme sončno :D še preveč, obeta se vroč večer :idea: priprave potekajo po načrtu, le o favoritih nobenega glasu :?: ob 15 uri greva s Petrom progo pogledat, potem pa zbor in čim večkrat gor in dol :laola navijačov bo dovolj, vreme je še vedno bilo, brez panike in prepustimo se toku dogajanja :D

lep pozdrav
vsak vzpon šteje pa čeprav bo samo en :wink:
Andrej
Prva poročila s terena. Sam sem naredil 5 vzponov v manj kot 5 urah in prišel domov počivati :D Tekma se šele dobro začenja kot je vedno pri vzdržljivostnih preskušnjah. Trenutno res vodi Alenovski, za njim je Alpner, CValenti je blizu, matej-jethro ga žge, enega ne poznam, zna biti jac, Jože je šel kot jaz domov, MartinC se tudi odlično drži, PeterM standardno dober, skratka sedaj je postalo težko ko se je znočilo.

Pri dekletih vodi Mojca Flerin, Loni je odlična tretja, trenutno druga pravi, da ni prišla na vseh 24 ur. Loni malo heca zdravje, zato kakšna spodbuda ne bo odveč :D

Zjutraj se vrnem na prizorišče, da vidim kdo je dobil male nočne bitke.

lp
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA