področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
Pozdravljeni,

ker sem slišal veliko pozitivnih mnenj o tej knjigi in njenem
13 tedenskem programu teka za začetnike, bi jo tudi jaz
rad prebral in odšel po poti 13 tedenskega treninga...

Tako da, če jo kdo ima in jo ne potrebuje več, jo z veseljem
odkupim.

In še zelo hvaležen bom! :D
Živjo,
Jaz sem prebral/ ga še berem, blog člana TF, ki ima nadimek Wega. Najdeš tukaj:http://sites.google.com/site/leppameteninskromen/Home

Insiracijsko, super napisano in povzeto bistvo vsega kar rabi začetnik v teku! Da stvar deluje pa lahko prebereš v njegovih kasnejših zapisih.

lp,
miha
Hvala za odgovore, fanta...

Wega in njegovi hudomušno napisani članki v blogu so mi bili pravzaprav
stimulacija, da začnem razmišljati o tem programu. Wega, če ti slučajno
pogled zaide v ta post, čestitke še iz moje strani, saj si po moje v marsikateri
glavi premaknil veliko vzodov kar se tiče teka in nabiranja poguma pri
prvih tekaških korakih. :clap:

Knjigo pa bi rad imel, ker sem kljub ogromno informacijam na spletu, sploh
pa na tem forumu ( ki je mimogrede pravi zaklad na slovenskem športnem
delu spleta ), še vedno bolj tradicionalen tip in imam raje knjigo v rokah
in tabelo treningov nalimano na hladilniku. :D

Tako da, če slučajno se komu valja knjiga pod posteljo, ker je dal program že skozi
in uspel...pa jo ne rabi, se priporočam zanjo. Je škoda, da se nabira prah na njej.
Ali ne?

Lepe pozdrave!
Jaz jo imam in se trenutno matram na 7 tednu....deluje super!!!

Res pa da moraš včasih kar malo stisnit zobe.

Žal knjigo rabim, pa tudi ko je ne bom več je ne mislim prodajat, ker je za mojo zbirko.

lahko jo pa kupiš tukaj:

http://www.cangura.com/knjigarna/sport/ ... etnike.php

ali

http://www.bukla.si/?action=books&book_id=1162

ali

http://www.mimovrste.com/artikel/140004 ... mehka-2011
Ojej, sem bil že tik pred tem da ti knjigo, pardon, the Knjigo (z lastnoročnim podpisom in posvetilom) podarim, potem pa sem ugotovil, da je izginila! Sploh je ni nikjer!

Če jo najdem ti javim. (Sumim da so jo deca nekam posodila).
Punci, hvala za nasvete...kupim jo lahko tudi v mladinski knjigi, sem ravno včeraj opazil mimogrede ko sem jo mahal iz Spara. Bi jo kar kupil, vendar sem si rekel, še malo počakam, morda pa preko prošnje na TF le rešim kakšno rabljeno oz prebrano pred nabiranjem prahu na njej in pred potjo v pozabo... :)

In potem vidim na forumu, da sem skoraj zaslužil legendarno The Knjigo in to s posvetilom!
To bi bila šele čast, Wega, in zelo lepa gesta, vendar...ti bi jo dal meni?! Saj veš...prve ne pozabiš nikoli. :wink: Če pa jo slučajno res najdeš in če ponudba velja...jo pa z veseljem pridem iskat v ljubljano in na ta račun popijeva pivo, dva..tri...in kakšno rečeva. Kaj meniš?

lepe pozdrave...
Seveda bi jo, saj bo le tako dosegala namen še naprej - še koga spravila s kavča. Doslej je poleg mene še dva in zadnji se bo ta teden z mano potil na radenškem maratonu. S tem, da me že zdavnaj prekaša. Če jo najdem jo torej podarim, mogoče s željo da jo, ko končaš program, po prvem tekaškem srčnem uspehu spet podariš dalje.
Pivo, dva, tri? A ni pol ceneje knjigo kupit ;)
Wega napisal/-a:Seveda bi jo, saj bo le tako dosegala namen še naprej - še koga spravila s kavča. Doslej je poleg mene še dva in zadnji se bo ta teden z mano potil na radenškem maratonu. S tem, da me že zdavnaj prekaša. Če jo najdem jo torej podarim, mogoče s željo da jo, ko končaš program, po prvem tekaškem srčnem uspehu spet podariš dalje.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Wega napisal/-a:Seveda bi jo, saj bo le tako dosegala namen še naprej - še koga spravila s kavča. Doslej je poleg mene še dva in zadnji se bo ta teden z mano potil na radenškem maratonu. S tem, da me že zdavnaj prekaša. Če jo najdem jo torej podarim, mogoče s željo da jo, ko končaš program, po prvem tekaškem srčnem uspehu spet podariš dalje.

Bravo...točno to filozofijo sem imel, ko sem povprašal po rabljeni, že udelani...izkušenejši knjigi. Seveda pa bo šla še izkušenejša naprej iz mojih rok in učila ter motivirala nadaljne rodove k teku in samodisciplini... :clap:

Hej...ma na pivo, dva tri pa ne moreš tako oportunitetno na hitro vzet... dobit knjigo, spoznat legendo, ki je vstal iz kavča in šel tečt, zraven pa do tega pripravil še precej ljudi ali pa jih vsaj pošteno spravil v dobro voljo, spit pivo in zraven mal poklepetat...ni isto kot it v trgovino, gledat zdolgočaseno prodajalko ki je z mislimi pri kuhanju kosila,..pa eno tole knjigo prosim, pa hvala in nasvidenje... ni tako?

nede da ni?
Če je tole vprašanje še aktualno, ti o lahko jaz podarim. Sem jo lani (al je bilo že pred lani) kupila, ker sem mislila, da bom zato tekla. Pa je ostalčo samo pri tekecu al pa dveh.
Potem sem vsak teden ob pogledu nanjo dobila napad slabe vesti, ker ne tečem, ampak zarad slabe vesti tud nisem šla tečt.

Zdej sem se pa odločila, da ne rabim knjigce, da bom raje samo tekla. Torej jo z veseljem podarim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA