Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Kako malo je potrebno, pa se stvari v življenju obrnejo.
Prijatelj moj, zadnjič si mi dejal kako nervozen si bil ko si prišel prvič do mene...in kako vesel si bil ko sva se prvič pogovarjala... Povedal si mi, da sem bil v tvojih očeh nekaj izjemnega...nekaj po čemer si se želel zgledovati.
Naj ti povem, da se sedaj jaz zgledujem po tebi. Ti si moj vzor. Pa ne zaradi cilja, ki si ga dosegel. Saj veš, da sam ne dam veliko na to... Vzor si mi ker imaš veliko veliko srce in ker si človek, ki velikokrat najprej pomisli na druge, potem nase. To je danes redkost...

Hvala ti za vse odklopljene trenutke :D Hvala ti za to, da sem zopet našel tisto svojo moč,ki sem jo tako pogrešal. Sicer nisem našel tistega zaradi česar sem šel dol, a sem drugje našel veliko več.

Prepričan sem, da je to žele začetek!!!

HVALA TUDI VSEM OSTALIM ZA SPODBUDNE BESEDE IN POHVALE. DRUGIČ PA, KO PRIDEM NA CILJ, VAS TUDI JAZ POZDRAVIM S POROČILOM :D

Žabc
Čestitke predvsem, ker sta si upala, ker nista obupala, predvsem pa globoko spoštovanje tebi Primož, da si kljub vsem zgodam in nezgodam dosegel Cilj.:cast:

Sicer pa sem vsako besedo poročila prebral dvakrat in to z odprtimi usti. Po takem prebranem poročilu se lahko človek samo vpraša kje so meje človekove vzdržljivosti! Sploh so???
Vreme napisal/-a:Čestitke predvsem, ker sta si upala, ker nista obupala, predvsem pa globoko spoštovanje tebi Primož, da si kljub vsem zgodam in nezgodam dosegel Cilj.:cast:

Sicer pa sem vsako besedo poročila prebral dvakrat in to z odprtimi usti. Po takem prebranem poročilu se lahko človek samo vpraša kje so meje človekove vzdržljivosti! Sploh so???

HVALA RAJKO ,IZ SRCA,
MORAM PA SAMO DODATI, DA SEM SE PRVIČ DOTIKAL PSIHIČNIH MEJA, LAHKO SAMO REČEM ,DA SO MNOGO TEŽJE KOT FIZIČNE

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA