področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 H2O
Slonček, obljubo iz citata bom izpolnila slej ko prej :D in tisto, da H2O nima volje za malce daljši sprehod v pogovornem tempu mi deluje kakor en mal' provociranja :wink: Edino kar obljubim je to, da se bom potrudila in raziskala dolžino in teren proge. Bomo videli. Nič ne rečem. Mogoče pe le pridem samo na prašiča. :D
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
H2O napisal/-a:Slonček, obljubo iz citata bom izpolnila slej ko prej :D in tisto, da H2O nima volje za malce daljši sprehod v pogovornem tempu mi deluje kakor en mal' provociranja :wink: Edino kar obljubim je to, da se bom potrudila in raziskala dolžino in teren proge. Bomo videli. Nič ne rečem. Mogoče pe le pridem samo na prašiča. :D

He, he, meni se zdi december kot nalasc za izpolnjevanje raznih obljub in 26.12 se mi zdi se posebej primeren za kaj takega. :D In ne nic te ne izivam samo opozarjam te, da pravzaprav rabimo vsako zivo duso, da bo pomagala pobasat nagrado. :) :twisted: ;) :D Njegova Generalska Svetlost bi to slikovito opisala s 'splosno mobilizacijo'. :D Skratka, H2O zacahnaj si datum na koledarju, kot pricetek pripravljalnega obdobja zima in pomlad 2005. :) Sezana je od tega datuma oddaljena samo tri mesece ali dobrih 12 tednov. ;) :D Hrabri misek bi rekel :"Panika, Poldi!" :twisted: :D

Lep dan se naprej zelim.

lp, oranzni slon
 Lučko
:--( Vodica, :--( vodica...šmrc :--( tole ti pa slonček tolk lepo piše :--( , de sm še jz čist rosn okol oči...šmrc :--(
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Lučko napisal/-a::--( Vodica, :--( vodica...šmrc :--( tole ti pa slonček tolk lepo piše :--( , de sm še jz čist rosn okol oči...šmrc :--(

8) Pssst, nic se jokat draga nam Generalska Svetlost, se nam bo H2O splasila, potem pa bo cela stala. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nekoč, v davnih časih, zelo "plodna pisateljica" TAMY :?:
 Nataša
Vlajko napisal/-a:Nekoč, v davnih časih, zelo "plodna pisateljica" TAMY :?:

ne v davnih časih, ampak med poletnimi počitnicami. zdej je pa šola in se naša Tamy uči in trenira, mi pa naprej svinjamo po forumu :twisted: nimam nč prot :twisted:
Uporabniški avatar
 Dule
TUAREG kje si :?: Upam da si še naš forumovc in da ga nam ni speljal kak drug forum :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
DPOP :?:.... Nataša te že "opasno" lovi....
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dule napisal/-a:TUAREG kje si :?: Upam da si še naš forumovc in da ga nam ni speljal kak drug forum :roll: :wink:

Sedaj je vprašanje, če ga ni speljala kakšna pregrešna duša :lol: :lol: .
Tako na diplomatski način, meni nič, tebi nič TUAREG gremo.
Mogoče se pripravlja na takoimenovani comeback.
Ali pa tako kot vrnitev odpisanih, ko se je vrtel takoimenovani film.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dule napisal/-a:TUAREG kje si :?: Upam da si še naš forumovc in da ga nam ni speljal kak drug forum :roll: :wink:

Sedaj je vprašanje, če ga ni speljala kakšna pregrešna duša :lol: :lol: .
Tako na diplomatski način, meni nič, tebi nič TUAREG gremo.
Mogoče se pripravlja na takoimenovani comeback.
Ali pa tako kot vrnitev odpisanih, ko se je vrtel takoimenovani film.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
S Tuaregom sva se slišala, jutri pa se menda vidimo tko da ni panike vse OK 8)
 dpop
Vlajko napisal/-a:DPOP :?:.... Nataša te že "opasno" lovi....

... and I love her too... mucho, mucho 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink:

1325 Darko

P.S. Sicer pa... če si v MZŽ potem ni problem nabijat "poste"...
da ne omenjam možnosti "brisanja" le teh :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: (Ne bodi se z volom PRESS)
Uporabniški avatar
 runner
da ne omenjam možnosti "brisanja" le teh

dpop, prijatelju ... kaj si bil "IZBRISANi"?

:-)
Uporabniški avatar
 Staša
Lučko napisal/-a:...na zdravje vodica :lol:
Nadalje, pa mene še močno zanima, kako je z mojim/našim prijateljem Milanom Kotnikom. Če kdo kaj ve (vem da Milan nima PC-ja), naj napiše kako je kaj z njim in naj mu prenese moje/naše pozdrave. :lol: :wink:

Milan Kotnik se je danes javil! Pravi, da je super, da je v Čateških Toplicah, da se ima fino in da dvakrat dnevno trenira. Pozdravil ga je nek zdravilec (menda sta bila na tv pika nedavno). Skratka, vse lepo pozdravlja in se veseli, da se kaj vidimo. V Čateških bo do sobote, pravi, da morda pride tudi v Logarsko!!!

:D
 Lučko
:lol: Hoj, hvala Staša, ful sem vesel takšnih novic o Milanu. :cast: :wink:
PS
Vam povem forumci, drugo leto bomo imeli med nami svetovnega veteranskega prvaka v maratonu (ali polmaratonu)...in to stoposto, ma kva stoposto, milionposto... :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA