prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Medicius napisal/-a:... X-Factovo torbico za okrog pasu, ki se lepo prilega na križ...

Tako torbico imam jaz. V njo gresta iPod in mobitel. V žepkih z zadrgo je dovolj prostora za praktično vse (jaz imam ključe).
Meni je super. :mrgreen:
ichisan, flašo sem jaz že zgubila, sicer na 6 ur Kališča (ni ravno raven teren), sem jo tudi pobrala, ampak občutek ni pravi.
Od Nathana se meni super obnese tale na dve flaški:
http://nathansports.com/our-products/hy ... es/speed-2
Predvsem pa fajn sede na pas oziroma boke. Stane pa okoli 25 evrov.
Dobiš ga lahko direkt pri uvozniku v Slovenj Gradcu ali pa v Koala Sportu na Bledu, samo povprašaj, če ga imajo na zalogi.
Jaz pa se nikakor nisem mogel navaditi na te pasove, pa sem jih probal kar nekaj. Zato sem si letos omislil SALOMON ADVANCED SKIN S-LAB 5 SET. Res ni poceni, je pa bistveno bolj udoben kot kateri koli pas ki sem ga probal.
na maratonih in polmaratonih imaš okrepčevalnico vsakih 2,5km :!:
na Lublancu maš pa še par gostiln ob poti, pa še kdo te s pivom postreže (okrepčevalnica "Pri Paju" :D )

osebno ne potrebujem pijače za "privatni" tek, razen če grem tečt dlje od 15km :!: telo se počasi navadi na to 8)
Hvala za info. Me pa moti ena stvar, in sicer ne razumem zakaj recimo uvoznik Salomona za področje Slovenije ni sposoben imeti teh izdelkov na zalogi v določenih trgovinah. Ker poleg teh nahrbtnikov ima Salomon kar široko paleto tekaških pripomočkov in seveda tudi oblačil za prosti čas itd. Čemu ponuditi samo del palete izdelkov?
Salamonov nahrbtnik sem kupil v Intersportu v Kr.Gori, tja pa je bil poslan iz Intersporta na Rudniku. Menda je bil to zadnji kos. Lahko pa probaš še v Suvelu v NG.
Ponudba Salomonovih izdelkov je pri nas zelo omejena, zelo podobno pa je tudi v Beljaku.
Ravno danes sem malo pohajal naokoli, pa je izbira še slabša kot pri nas. Ne vem pa kako je kaj v Celovcu.
Salomon Advance Skin S-Lab 5 se res dobro prime telesa. :D Flaša okoli pasu pa mi je vedno tako poskakovla, da se enostavno ni dalo teči. Tudi to kar v večini prakticirajo Američani - tek s flašami v rokah mi enostavno ne "potegne"....tako, da imam rajši vse skupaj na hrbtu in to je to. In pri tej "kameli" res nimaš tistega neprijetnega "poskakajočega" občutka. :D Kako je z zalogo ne vem, čeprav se mi zdi, da je tudi Intersport v Šiški še kar založen.
AVI napisal/-a:Salomon Advance Skin S-Lab 5 se res dobro prime telesa. :D Flaša okoli pasu pa mi je vedno tako poskakovla, da se enostavno ni dalo teči. Tudi to kar v večini prakticirajo Američani - tek s flašami v rokah mi enostavno ne "potegne"....tako, da imam rajši vse skupaj na hrbtu in to je to. In pri tej "kameli" res nimaš tistega neprijetnega "poskakajočega" občutka. :D Kako je z zalogo ne vem, čeprav se mi zdi, da je tudi Intersport v Šiški še kar založen.

V soboto so imeli v Intersport-u v Šiški razstavljen še en kos...lahko,
da jih več skrivajo še v skladišču :wink: ...probal in je res bomba samo cena...hmmm :shock: ...iščem sponzorja :--

Drugače pa sprobal že vse mogoče variante pasov itd pa mi nič ne odgovarja..skače,
leze, obrača,...ni da ni :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA