Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

se vidimo v Dolskem na teku in pujsku?

JA
47
85%
ne
8
15%
Uporabniški avatar
 lunca
lojzeP napisal/-a:Da ne bi bilo v cilju solz in obranih kosti videti :)

Se ni za bat - itak tam dobimo samo KUPON za pujska! :P :P :P
 Lučko
Jejejejej....bl je bliži tale Dolsko, bl se o BONIH govori :roll: , o PRASETU, ki naj bi pripadal najštevilčnejši ekipi (tko je blo v začetk rečen), pa NČ ud NČ :roll: :evil: Jejejejeej... :-((
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dijo mijo đenerale Von Lučko.A kaj ko bi midva naredila en desant na Dolsko.Pa bi midva iz preventive totega piceka še pravi čas na toplo spravila :lol: :lol: .To bi ostale kompanije :evil: :evil: :evil: bentile kje prase.
Ekola naredimo simpl desant na Dolsko prase, ki je naše prase.
In ker smo bolj gorenjci radi vsi včasih predlagam, da ga še malo ugojimo.Ga napitamo s kakim pršutom, da bo potem še bolj dišal ko se bo pekel :lol: :lol: .
Ma sej vem, da to meji že na zlobo :twisted: :twisted: :wink: , ampak to je samo predlog.Ker smo pa v demokraciji :roll: :roll: pa lahko samo predlog zavrnete ali sprejmete.Midva đenerale Lučko pa izvedeva ( SAM NE OKOL GOVORT ) desant.Pol bojo pa imeli lahko akcijo Nič Nas Ne Sme Presenetiti.
Saj ne vem že več kateremu sem obljubil svoj del praseta.Če sem že pozabil, ker ga ne jem razen carskega pršuta.Ga podarjam še drugo polovico ekola tvoji ženi, da bosta oba imela kaj od tega.Hja pa še pese bo dobil svoj konec.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja LojzP dokler bojo še kosti, bojo imele vsaj še kaj za glodati oz. :oops: :oops: opazovati in občudovati :lol: :lol: .Kajti mogče se bo pa kakšen kavalir dobil in nekaterim pustil vsaj rep(ček).
Ker nekatere občudujejo neobičajne stvari :P in sem jim porajajo raznorazne imitacije po glavi ne glede na to kdo je poleg.
Kajti če hočejo to stvar imeti bojo prešle vse ovire pred seboj 8) 8) :lol: :lol: .
U hudiča to je pa že anader zon, a kako. :lol: :arrow:
ČAO!
 Lučko
Pru maraton, ampak ne desant na Dolsko, preveč košta :roll: :arrow: prascaaaaaa jim bova spizdla, ja šššššššccccccc pa ga ne bo :wink: Za forumce pa vse, tud kradem če je treba. :oops: :wink:
PS
Sej jz ga tud ne jem, porcijo sm Tiniju oblubu. :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Nekako se mi vedno bolj dozdeva, da bi bilo v izogib slabi volji, v Dolsko pametno prinesti kak sendvič z mortadelo. :idea:

Čutim, da se tole ne izgrede najbolje - previše priče PRESS
Uporabniški avatar
 Vlajko
marathon napisal/-a:...... totega piceka .....

:? Kaaaaj? Zdej se pa že o krmežljavem piščetu govori. :(

Pol je pa že bol' bon za svene.

PS: picek = piščanček (prekmursko narečje) :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
:oops: Pardon Vlajko jaz sem konkretno mislil na Že Našega pujseka.Pa sem misli s tem na pujsa.Pardon!Vem da je prase Veliko.
Ampak počakajmo na bon potem bomo pa videli kolikšno kilažo premore to bitje.
ČAO!
 Lučko
lojzeP napisal/-a:Nekako se mi vedno bolj dozdeva, da bi bilo v izogib slabi volji, v Dolsko pametno prinesti kak sendvič z mortadelo. :idea:

Čutim, da se tole ne izgrede najbolje - previše priče PRESS

...i premalo praseta PRESS :roll:
Ja Lojze maš prou, smo dons mi že prase kupl, no pa ne ceuga, sam suh stegnček...so v trgovin rekl, de se mu pršut reče, pa bo Tjaša sendviče nardila. :lol: :lol: :lol:
PS
Me se bojo norca iz mene delal, BONE ne kr sami jejo. :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Tupolyew
...odpujsal je drugam... Hmm... Kaj pa če vam TF prase spelje kakšna druga firma... A :?: :?: :?: Ki je čisto tiho in se je podtalno zorganizirala na ilegalno gverilski ravni :?: :?: :?: Oni bodo glodali, vi pa... :cry:
 Nataša
provokator, pod kero fermo si pa pravzaprav TI?

8)
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Med ktero firmo... Med ZMAGOVALCI :twisted:
Uporabniški avatar
 Fotr
Tupolyew napisal/-a:...odpujsal je drugam... Hmm... Kaj pa če vam TF prase spelje kakšna druga firma... A :?: :?: :?: Ki je čisto tiho in se je podtalno zorganizirala na ilegalno gverilski ravni :?: :?: :?: Oni bodo glodali, vi pa... :cry:

Ej, a ste slišal?!! :?: Na okope! Alarm! Mobilizacija! :twisted: Hunta, komando v roke! Organizacija na plan! Avtobus ali dva za Dolsko! Prasec je v nevarnosti. V boj za prašiča, svinjo ali praseta! :twisted: Kvaj zdej to? A ste se polenili v Logarski? Vi žurirate, sovražnik pa deluje! Forumci, zbirajte prijave, oglejte si teren, pošljite špijone, ujemite kakšnega od organizatorjev in ga ilegalno zaslišite, postavimo ultimat, napovejmo boj, prekinimo diplomatske odnose, odpokličimo atašeje, za prasca v boj, prasec ali življenje! :shock:
Uporabniški avatar
 klaudi
A ne bi vseeno pomilostili tega prašička? :cry:
Uporabniški avatar
 Fotr
klaudi napisal/-a:A ne bi vseeno pomilostili tega prašička? :cry:

Najprej ga moramo osvojiti, potem bo pa odločal vrhovni štab, kaj bo z njim. Ali bo pomiloščen ali izvensodno ubit ali justificiran ali likvidiran. Če nam ne bodo dali že pečenega, v tem primeru smo pa nemočni in ga bomo lahko samo pojedli. :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA