prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 imhotep
:

pozdravljeni!

ali kdo ve kje bi dobila navodila za uporabo športne ure sigma 25.10 v slovenščini. z uro sem dobil samo podatke o nastavitvah, ne pa tudi navodil kako se kaj uporablja. ta so priložena samo v petih tujih jezikih, v slovenščini pa jih ni. kontaktiral sem tudi trgovino iz katere so mi uro poslali, pa so odgovorili, da imajo samo to in nič drugega v slovenkem jeziku.

hvala in lp
Uporabniški avatar
 tiga
To uro imam jaz, bom pogledal, če še kje najdem navodila...čeprav, saj
je ura sila preprosta za uporabo.

Če imaš angleška navodila, bi z nič ali malo truda lahko uro obvladal v petih
minutah.

Kje pa si jo kupil? Če v sloveniji, bi ti prodajalec moral zagotoviti slo navodila.
Jih pa manjši trgovci precej uvažajo posamično iz italije sem opazil, ko sem jo
kupoval jaz.

Če ti kakšna funkcija dela težave, mi sporoči in ti pomagam kar tule, na forumu...
 imhotep
StaraKost napisal/-a:... čas je za učenje dodatnega jezika :D .

imaš prav.

tiga napisal/-a:To uro imam jaz, bom pogledal, če še kje najdem navodila...čeprav, saj
je ura sila preprosta za uporabo.

Če imaš angleška navodila, bi z nič ali malo truda lahko uro obvladal v petih
minutah.

Kje pa si jo kupil? Če v sloveniji, bi ti prodajalec moral zagotoviti slo navodila.
Jih pa manjši trgovci precej uvažajo posamično iz italije sem opazil, ko sem jo
kupoval jaz.

Če ti kakšna funkcija dela težave, mi sporoči in ti pomagam kar tule, na forumu...

res se da nekaj razbrati iz angleških navodil. lahko bi tudi povprašal kakšnega prijatelja (prijateljico). vendar, ne gre za to. za izdelke kupljene v sloveniji morajo biti obvezno priložena tudi navodila v slovenskem jeziku. mogoče bi pa moral malo povprašati na ZPS (zveza potrošnikov slovenije), pa naj oni malo potipajo to "dokaj ugledno" trgovino s športnimi izdelki.
Uporabniški avatar
 tiga
Moraš se odločiti kaj boš naredil...

če bi rad uro uporabljal in izkoristil njene funkcije, pa ne veš kako, ker nimaš slovenskih navodil, ti lahko pomagamo tukaj na TF...

če bi rad dobil zakonsko zadoščenje in pritisnil prodajalca za slovenska navodila, je pravi naslov http://www.zps.si/

če bi pa rad pridobil boljše znanje angleščine, pa kakšen dober jezikovni tečaj...ali pa kot si omenil, pomoč prijatelja/prijateljice

It's up to you!
 imhotep
tiga napisal/-a:Moraš se odločiti kaj boš naredil...

če bi rad uro uporabljal in izkoristil njene funkcije, pa ne veš kako, ker nimaš slovenskih navodil, ti lahko pomagamo tukaj na TF...

če bi rad dobil zakonsko zadoščenje in pritisnil prodajalca za slovenska navodila, je pravi naslov http://www.zps.si/

če bi pa rad pridobil boljše znanje angleščine, pa kakšen dober jezikovni tečaj...ali pa kot si omenil, pomoč prijatelja/prijateljice

It's up to you!

kot vidim bom moral uporabiti kar vse troje. najprej pod tretje, potem drugo in na koncu še prvo možnost. če pa ima slučajno kdo kakšno rešitev pa kar na dan z besedo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA