prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

Ta teden bom manjkal. :) (evo prilike za vse, ki cvikate oranznega slona, da pridete na Golado) Juso me vleče na izobraževanje. ;) Ampak naslednji teden bom spet prisoten in bom na analizi preveril ali ste zelo zabušavali. :twisted:
Srečno.

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Ta teden bom manjkal. :) (evo prilike za vse, ki cvikate oranznega slona, da pridete na Golado) Juso me vleče na izobraževanje. ;) Ampak naslednji teden bom spet prisoten in bom na analizi preveril ali ste zelo zabušavali. :twisted:
Srečno.

Lp, oranzni slon

A potem tudi Jusufa ne bo?
lenči napisal/-a:
spela* napisal/-a:Lenči, sem za.

Super, potem pa tudi jaz pridem na en izi krogec :clap:

Super!
Potem pa začnemo počasi z intervali, da bom sposobna še kako desetko preteči v spodobnem času. :D
Ampak naslednji teden še ne, sem na Irskem. :D
Hvala Špela, hvala Mojca, bili sta čudovita družba...ne samo da smo bile 38 sekund hitrejše kot zadnjič, še naklepetala sem se pošteno in prav koristno je tole izmenjevanje praktičnih nasvetov. No, da je bil v ženski družbi nižji puls je pa tudi logično, a ne :oops: :lol: .
Hm, ugotavljam, da je tale Golada čisto OK trasa, še parkrat in jo bom obvladala :oops: .
Zadnje čase sem bila na Goladi vedno edina punca. Tokrat pa je bila Golada popolnoma ženska. Tekle smo tri punce in noben fant. Lahko vam je žal!
Na koncu smo pa še češnje jedle - hvala, Lenči!
Hvala obema za družbo! :laola
Bom iz druge teme citirala Lenči:

Ah, na Goladi se pa še najdejo dušice, ki polžki dovolijo dihat (klepetati ). Sem res uživala danes na teku, čisti balzam za dušo.

No, evo, aneda smo boljši od talarjev? :--
  • 1
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA