Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:
levinja70 napisal/-a:Epilog mojega poležavanja na kavču je sledeč. Še bom tekla, vedno dlje in vedno le naprej vse dokler mi bo dopuščalo moje telo. Torej gremo naprej novim zmagam naproti. :laola :laola :laola

Ha, ha, draga moja, trojka za prihodnje leto ti je že zagotovljena, brez ugovarjanja :laola . Pa da mi ne pobegneš naprej, ker te bom za ušesa, tokrat bom jaz najpočasnejši člen in mene se uboga, jasno :-- :lol: . Sedaj pa imaš čast, da nam izbereš ime :D .

Ni blema, imam pa že v naprej zagotovljene tudi sponzorske tekaške majčke. Tokratni sponzor je trgovina s kolesi :-- :--
Uporabniški avatar
 levinja70
Asparagus napisal/-a:[
Jaz sem mislila Janče kot pohod :oops: , ampak če res hočeš, lahko vmes tudi malo tečeš :lol: .

Kaj pa jaz vem kaki hribi so to :-- , če ne bo šlo po dveh gre definitivno po vseh 4. :-- :-- . Tudi hitra hoja bo O.K. :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Ni blema, imam pa že v naprej zagotovljene tudi sponzorske tekaške majčke. Tokratni sponzor je trgovina s kolesi :-- :--

Ooooo, superca, kako bomo fensi :laola . Pa ne pozabi na ime :lol: :D
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji polžki, nekateri ste se potili v Radencih, nekateri pa kar na vrtu :lol: . No, ne samo na vrtu, zvečer sem uspela celo na tek. V družbi mojega in Indya. Moj je vodil Indya, jaz pa sem šibala zraven..uh, sem pošteno zašvicala, je bil kar tempo trening :wink: . Če odmislim gnojenje grmovja ob Savinji, je bil tek enkraten :clap: . Bom morala še kdaj nahecat mojega za družbo, sva mu hvaležna tako Indy kot jaz :D . Jutri pa navijat za triatlonce, tudi naša IRA je med njimi :laola
Polžki smo zakon :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:[Jaz sem mislila Janče kot pohod :oops: , ampak če res hočeš, lahko vmes tudi malo tečeš :lol: .

Kaj pa jaz vem kaki hribi so to :-- , če ne bo šlo po dveh gre definitivno po vseh 4. :-- :-- . Tudi hitra hoja bo O.K. :clap: :clap: :clap: :clap:

Joj, kdo vaju bi dohajal :?: Hm, no če bi bila jaz zraven, bi bil definitivno izi pohod :oops:
 *Irena*
No, pa sem ga oddelala - polovičko v Radencih namreč :laola . Šla sem brez večjih pričakovanj, no skrita želja je vseeno bila, da izboljšam rezultat iz LM. In sem ga in to za 9 min, rezultat je bil: 2:02:39 :D . Skratka krize nisem imela, razen 18. km sem šla za pol min/km počasneje, ker se je že poznala vročina. V glavnem, zadovoljna sem, seveda je sedaj tudi pri meni želja, da naslednjega odtečem pod 2 uri. Mogoče pa le enkrat.... :lol:
lenči napisal/-a:
*Irena* napisal/-a: Pa še nekaj se moram pohvaliti - zasluge za to si lahko pripiše tudi Lenči - sedaj bom začela trenirati še zapestje (jutri imam prvo uro vožnje) :laola .

Opa, superca :laola , le poročaj, da vem, kdaj bova lahko šli na kakšno skupno furco..če ne boš preveč naspidirana, ker jaz sem polžji motorist :D

Hehehe Lenči, jaz bom pa še rabla narest kar nekaj km, da bom postala vsaj približno tako dober polžji motorist kot si ti. Sicer pa ni problema - ko bo izpit v žepu, se javim. Ampak to že paše v drug forum :-- .

Vsem polžkom želim lep dan, pa čeprav deževen
Uporabniški avatar
 levinja70
*Irena* napisal/-a:No, pa sem ga oddelala - polovičko v Radencih namreč :laola . Šla sem brez večjih pričakovanj, no skrita želja je vseeno bila, da izboljšam rezultat iz LM. In sem ga in to za 9 min, rezultat je bil: 2:02:39 :D . Skratka krize nisem imela, razen 18. km sem šla za pol min/km počasneje, ker se je že poznala vročina. V glavnem, zadovoljna sem, seveda je sedaj tudi pri meni želja, da naslednjega odtečem pod 2 uri. Mogoče pa le enkrat.... :lol:

:clap: :clap: :clap: Ma punca ti pa čedalje bolj razturaš in seveda prav je tako. Boš videla, da boš tudi tisto magično mejo pod dvemi urami prebila in to verjetno takrat, ko boš najmanj pričakovala :lol: :lol: Uživaj tako peš kot na motorju. :laola :laola
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:
*Irena* napisal/-a:No, pa sem ga oddelala - polovičko v Radencih namreč :laola . Šla sem brez večjih pričakovanj, no skrita želja je vseeno bila, da izboljšam rezultat iz LM. In sem ga in to za 9 min, rezultat je bil: 2:02:39 :D . Skratka krize nisem imela, razen 18. km sem šla za pol min/km počasneje, ker se je že poznala vročina. V glavnem, zadovoljna sem, seveda je sedaj tudi pri meni želja, da naslednjega odtečem pod 2 uri. Mogoče pa le enkrat.... :lol:

:clap: :clap: :clap: Ma punca ti pa čedalje bolj razturaš in seveda prav je tako. Boš videla, da boš tudi tisto magično mejo pod dvemi urami prebila in to verjetno takrat, ko boš najmanj pričakovala :lol: :lol: Uživaj tako peš kot na motorju. :laola :laola

No, no, oglaša se tista, ki največ raztura :laola . Veš Levinja, ti si tista, ki si me lansko leto vzpodbudila k izvajanju intervalov in brez tvoje pomoči ne bi bilo napredka. Dobro, da sem poslušala in "ubogala" tvoje nasvete :clap: .

levinja70 napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:[
Jaz sem mislila Janče kot pohod :oops: , ampak če res hočeš, lahko vmes tudi malo tečeš :lol: .

Na Janče je pa lušten pohod - jaz sem šla sicer iz Jevnice. No, če se boste zmenile, pridem, če mi bo le čas dopuščal.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Lep pozdrav polžki in polžke.
Evo, mislim, da sem si tudi jaz koncno prislužil objavo v tej sekciji.

Za letošnje Radence sem bil nepripravljen. Premalo kilometrov, poškodba kolena in viroza en teden pred štartom. Kljub temu sem zatrmaril in nisem skrajšal predvidene razdalje. Večji del tekme sem tekel s Spelo*. Začela sva počasi po 29. km sem pa začel popuščati. Kar nekaj kilometrov je trajalo, da sem Spelo* prepričal, da gre sama naprej.
Zanimivo je, da sem imel ves čas tekme nizek pulz, svinčene noge pa so srečale tekaški zid tam okoli tridesetega kilometra (za nesojene ljubljanske trojke sem torej bil pripravljen), kakšnih večjih težav v počutju ali krčev pa ni bilo. Potem pa ni nič pomagalo, od 29 km do konca (13 km) sem porabil eno uro in petdeset minut, neverjetno a resnično, le malo sem sicer hodil, tek pa bi lahko to imenovali le pogojno.
Tako sem dosegel svoj najslabši čas v tekmovalnih maratonih. Kljub temu sem bil zadovoljen, da sem prišel v cilj, sicer krepko za zadnjo žensko, a pred kar nekaj moškimi. Ženske se očitno te razdalje ne lotevajo nepripravljene.
Na avtobusu je za prijetno vzdušje poskrbel BojanM, poznal pa sem le peščico potnikov.
Navijaška ekipa (Marjana, Rossi pa tudi MojcaZ) je bila odlična podpora na progi.
Organaizacija je bila brezhibna, vročine pa letos tudi ni bilo pretirane (v primerjavi z preteklimi leti).
Vesel sem, da sem bil zraven.
Uporabniški avatar
 lenči
Razy, ko sem videla tvoj čas iz Radencev, sem pomislila, da bi pa lahko tokrat jaz s tabo tekla in bi preživela ...no, tu nekje sem tudi jaz s časom izpred dveh let v Radencih...le da si ti pač tokrat žal v "kripl" bataljonu in posledično v naši sekciji...vsekakor pa srčnost polžkov imaš, kar si dokazal in prišel na cilj :laola . Priznam, da sem bila v četrtek na Goladi še bolj vesela tvoje "počasnosti", da se nisem preslabo počutila ob ta hitrih :clap: . Vsekakor ti pa želim, da se tako ne mučiš, temveč raje premisliš in drugič greš na krajšo in uživaš :laola .
Uporabniški avatar
 lenči
*Irena* napisal/-a:No, pa sem ga oddelala - polovičko v Radencih namreč :laola . Šla sem brez večjih pričakovanj, no skrita želja je vseeno bila, da izboljšam rezultat iz LM. In sem ga in to za 9 min, rezultat je bil: 2:02:39 :D . Skratka krize nisem imela, razen 18. km sem šla za pol min/km počasneje, ker se je že poznala vročina. V glavnem, zadovoljna sem, seveda je sedaj tudi pri meni želja, da naslednjega odtečem pod 2 uri. Mogoče pa le enkrat.... :lol: Vsem polžkom želim lep dan, pa čeprav deževen

Irena, bravooooooo :clap: , superca, ko bom velika, mogoče kdaj tudi jaz :laola.
 cresh
No da se še jst tukaj pofočkam, ker več kot očitno spadam tukaj, oziroma kot berem ste vsi čisto prehudi zame. No začetku aprila sem začel svoj tekaški pohod in da se razumemo men tek ni nikoli dišal, nikoli prej v življenju nism pretekel več kot 2km.
No v aprilu nehal z 40dnevnim postom in zgubil 15kg in se odločil za tek za vzdrževanje linije in pridobivanje kondicije. In komaj sem pritekel 2km. No sedaj dober mesec kasneje sta pa za mano že dve tekaški prireditvi, prva je bila tek trojk na 12.5km, druga pa je bil ta vikend 32.MTS na 10km. No in sem bil bil zelo zadovoljen z rezultatom 59:36 in povprečnim časom 5:40/km. Meni se ne zdi toliko slabo za dober mesec treninga iz praktično nula km.
Uporabniški avatar
 lenči
Pozdravljen cresh :laola ...in tale tvoj podvig je za klobuk dol, bravooooo za post in bravooo za miganje. In tvoj tempo je že za izpadanje iz polžje sekcije, si hudo hiter za polžka... :laola . Le vztrajaj, če pa rabiš malo spodbude in motivacije, jo pošljemo tudi po ekspresni pošti :wink: :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, da javim, da sem po mojem postu že čisto nazaj v pogonu...mislim, danes me je Pajo pošteno preganjal po K-Rožniku, je padel rekord :clap: ...pa še čisto izdahnila nisem :-- . Nekaj dkg manj teže, pa prečiščeno telo in je veliko lažje...samo garati je pa vseeno treba:-)....vendar je čudovito teči po dežju v gozdu, ko dela čmok, čmok, ozračje sveže, prijetno,ah, čista romantika :D :clap:
  • 1
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA