Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Dolgo sem čakal na tvojo družbo. Od januarja če se ne motim?

Kdor čaka, dočaka...ti si pa vmes hudo napredoval :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Kako lepo vas je prebirat in podoživljat vaše tekaške uspehe. Meni pa je energija nekam ušla. Nimam ne volje in ne časa, da bi se odpravila teč. Služba po 10 ur na dan. Prevzem novih del in nalog in podajanje starih drugim mi pobere vso energijo in prav hvaležna sem bila včeraj hčeri Špeli, ko me je zvečer na mus zbezala ven in sva skupaj v počasnem tempu odtekli en majhen krogec. Torej še je upanje zame :lol: :lol: :lol: .

lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Dolgo sem čakal na tvojo družbo. Od januarja če se ne motim?

Kdor čaka, dočaka...ti si pa vmes hudo napredoval :clap:

Še ena, ki čaka na družbo in brco v tazadnjo :lol: :lol: :lol: .
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:...
Že nekaj časa načrtujem, da bi šla iz Litije na Janče. Ali katero zanima?

Dobimo se tam kot pozimi, samo da takoj za spomenikom zavijemo v hrib. Možen je tudi povratek v Jevnico in od tam z vlakom v Ljubljano ali proti Zasavju.

Mikavno :clap: ...če se zmenimo in mi bo datum ustrezal, sem vsekakor za :D
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Še ena, ki čaka na družbo in brco v tazadnjo :lol: :lol: :lol: .

Alo, nič izgovorov, jutri na trening v Žalec, v nedeljo pa pred bazen in gasa...če si za izi varianto lahko greva tudi 9 km (Indy bo že zdržal :lol: ). Jaz moram itak skurit kalorije, ki jih bom v soboto na žurki pospravila :--
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Kako lepo vas je prebirat in podoživljat vaše tekaške uspehe. Meni pa je energija nekam ušla. Nimam ne volje in ne časa, da bi se odpravila teč. Služba po 10 ur na dan. Prevzem novih del in nalog in podajanje starih drugim mi pobere vso energijo in prav hvaležna sem bila včeraj hčeri Špeli, ko me je zvečer na mus zbezala ven in sva skupaj v počasnem tempu odtekli en majhen krogec. Torej še je upanje zame :lol: :lol: :lol: .

No, sedaj veš, kako je meni, ko me cel dan ni..samo volje mi pa ne zmanjka in tudi ti se nič ne zgovarjaj, čas se vedno najde in tvoja hčera ima nekaj v dobrem, ker te je spravila ven tečt. Drugače pa, če ne boš ob četrtkih na stadionu, se pa javi, te malček zbrcam še jaz :-- (vsaj na štartu, potem bom pa za tabo sopihala :oops: )
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:
levinja70 napisal/-a:Še ena, ki čaka na družbo in brco v tazadnjo :lol: :lol: :lol: .

Alo, nič izgovorov, jutri na trening v Žalec, v nedeljo pa pred bazen in gasa...če si za izi varianto lahko greva tudi 9 km (Indy bo že zdržal :lol: ). Jaz moram itak skurit kalorije, ki jih bom v soboto na žurki pospravila :--

Velja pridem. Kdaj že? Ob 8 ali 9?. Bom pripravljala prostor kalorijam, ki jih bom pridobila popoldne, ko bomo praznovali atijev RD :-- . Aja pa Indy-ju povej, da gremo na 9 km :lol: :lol: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Velja pridem. Kdaj že? Ob 8 ali 9?. Bom pripravljala prostor kalorijam, ki jih bom pridobila popoldne, ko bomo praznovali atijev RD :-- . Aja pa Indy-ju povej, da gremo na 9 km :lol: :lol: :lol: .

Ob 9.00 štartamo, Indy se strinja :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, na Goladi se pa še najdejo dušice, ki polžki dovolijo dihat (klepetati :-- ). Sem res uživala danes na teku, čisti balzam za dušo.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Hojca napisal/-a:

Dobimo se tam kot pozimi, samo da takoj za spomenikom zavijemo v hrib. Možen je tudi povratek v Jevnico in od tam z vlakom v Ljubljano ali proti Zasavju.

Jaz bi predlagala vikend 16. in 17.6., če imate čas.

Zdaj grem pa mal odlaufat, da bom bolj upravičena pisat po tekaškem forumu :( .
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Ah, na Goladi se pa še najdejo dušice, ki polžki dovolijo dihat (klepetati :-- ). Sem res uživala danes na teku, čisti balzam za dušo.

Saj boš v torek prav tako. Nč bat.
Uporabniški avatar
 levinja70
Asparagus napisal/-a:
Hojca napisal/-a:

Saj vem, da se vsem ne da prilagajat. Vendar sem omenjeni vikend že zasedena. 15.06. se namreč gonim in Polzele na slovensko obalo :-- . Da pa bo volk sit in koza cela traso ponovim še 22.06. na isti trasi v drugi družbi :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:
levinja70 napisal/-a:Velja pridem. Kdaj že? Ob 8 ali 9?. Bom pripravljala prostor kalorijam, ki jih bom pridobila popoldne, ko bomo praznovali atijev RD :-- . Aja pa Indy-ju povej, da gremo na 9 km :lol: :lol: :lol: .

Leči hvala bilo je superca. Počasi a z nasmehom in klepetom vse od začetka do konca. Se še priporočam.
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:
Hojca napisal/-a:

Ne bo šlo.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:
Hojca napisal/-a:

Ta termin pa meni ne ustreza
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Leči hvala bilo je superca. Počasi a z nasmehom in klepetom vse od začetka do konca. Se še priporočam.

Ja, lepo je takole na izi, itak vmes divjamo :-) in tokrat je na koncu bil Indy tisti, ki je bremzal :lol:
  • 1
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA