Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

U, mamljivo Plitvički maraton. Ni bilo v mojem planu za letošnje leto, a sem ravnokar na koledarju za mesec junij čez ševilko 2 naredil križec :D . To je to , se gre!
jegart napisal/-a:Na razpisu piše da moraš plačati štartinu do 18,5 potem pa ne .
Lonely povej mi ali ga jaz pretečem glede zahtevnosti ,ker ti itak veš za moje sposobnosti kako in kaj.

So podaljšali prijavo, tako da je še čas tudi za mene, da si uredim logistiko. :mrgreen:

Poštovani trkači,

obavještavamo Vas da je rok za prijave i uplate startnina produžen do 25.05.2012. godine.
berem razpis in vidimo tole......
Natjecanje se odvija po pravilima HAS-a, IAAF-a, HUCIPT-a. Zabranjeno je konzumirati bilo kakvu okrepu bez uvida organizatora. Svi natjecatelji koji koriste vlastitu okrepu dužni su je predati organizatoru.

Sedaj sprašujem kako naj jaz brez bidona in pripomočkov odtečem, ker zgleda, da tile naši prijatli še niso slišali, da tudi diabetiki tečemo maratone. Takle razpis, kar kliče po pritožbi zaradi diskriminacije. :mrgreen:
Raf, brez skrbi....nihče ti ne gleda v bidon, niti ti ga ne poizkušajo odvzeti. To je napisano zaradi njihovih pravil, ki so zaradi pravil :D , ker tekmovanje organizirajo po pravilih HAS-a, IAAF-a, HUCIPT-a. (kot povsod, vedno piše isto, nadzirajo pa ne). Itak pri meni lahko najdejo samo H20, v najbolše primeru pa njihovo cedevito. :D
:wink: Letos pa tam ne bo ne mene, ne mojega bidona, pa ne zaradi pravil :wink: :wink: .Morda pa le.....prijave so podaljšane, tako da je po Radencih še vse mogoče.....
jaz sem plačal preko amex in ni bilo nobene panike, ker dobiš takoj potrdilo, če je plačano. cena prišla celo manj kot 20€, kot pravijo, če plačaš preko Zg banke z virmanom. mislim ,da je bilo 18,92€ s kartico.
Sedaj je tečaj kune še malo slabši in bi naj 140 kun pomenilo 18,54 €. :wink:

Če boste imeli zraven spremljevalce in mislite priti že v petek ter se po maratonu še kaj sprehoditi po parku, se po moje splača zadeva, ki smo jo omenjali na začetku te teme: da se spremljevalec prijavi na 5 km.

Prijavnina za 5 km je 80 kun (okoli 10,60 €) in za to dobiš: Uplaćivanjem startnine svi trkači dobivaju: startni broj, majicu, medalju, okrepu na stazi i cilju, priznanje s postignutim rezultatom, bon za Pasta party, ulaznicu za obilazak Parka te bon za ručak u restoranu Poljana na dan utrke. (od prvega besedila razpisa je spremenjeno to, da tudi udeleženci na 5 km dobijo kosilo).

Torej v petek zvečer večerja (testenine), v soboto kosilo, vstopnica za park,... Drugače je samo vstopnina 110 kun.

Prijave pa so možne še samo danes.
Še eno vprašanje za tiste, ki ste na tem maratonu že bili:
Kako je urejeno parkiranje za udeležence pri štartno/ciljnem prostoru?
klatez napisal/-a:Še eno vprašanje za tiste, ki ste na tem maratonu že bili:
Kako je urejeno parkiranje za udeležence pri štartno/ciljnem prostoru?

Klatež,
probaj najprije kod hotela "Jezero", ako nema slijedeći - Belvi, pa opet. Sva su sa desne strane ceste i besplatna su.
Ako dojdeš ranije imaš više šanse za parking mjesto. :D
Sretno :D
RoKo napisal/-a:Raf, brez skrbi....nihče ti ne gleda v bidon, niti ti ga ne poizkušajo odvzeti. To je napisano zaradi njihovih pravil, ki so zaradi pravil :D , ker tekmovanje organizirajo po pravilih HAS-a, IAAF-a, HUCIPT-a. (kot povsod, vedno piše isto, nadzirajo pa ne). Itak pri meni lahko najdejo samo H20, v najbolšem primeru pa njihovo cedevito. :D
:wink: Letos pa tam ne bo ne mene, ne mojega bidona, pa ne zaradi pravil :wink: :wink: .Morda pa le.....prijave so podaljšane, tako da je po Radencih še vse mogoče.....

Bil, odtekel z bidonom na H2O, plačal na dan odhoda na Passatore. Raf- bili ste dobra ekipa. :laola . Upam da niste bili deležni kontrole bidona. :-- :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA