Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 markor
24-urni vzpon na Martnico (682 m)

Začetek vzponov bo v soboto, 2. junija ob 10.00 do nedelje, 3. junija do 10.00, ko bo na Martnici zaključek in razglasitev rezultatov. Spodnja postaja za žigosanje v recepciji hotela Veter! Vsak pohodnik, ki se bo v teh 24 urah povzpel na vrh, bo v dobrodelni sklad prispeval 5€. Več bo vzponov, več bo zbranega dobrodelnega denarja. Denar bomo namenili za socialno ogrožene otroke Osnovne šole Janka Glazerja Ruše.

Pepelnik Vlado | 040/744-283 | vlado.pepelnik@triera.net

(vir: http://www.hotel-veter.si/ )
 xCore
na fb se reklamira:

24 urni dobrodelni vzpon na Martnico se bo začel 8.6. ob 16uri pri hotelu Veter. Pohoda se bo možno udeležiti v roku 24ih ur. Pobirala se bo štartnina 5 evrov za katero boste prejeli spominsko majico in certifikat o udeležbi na dobrodelnem vzponu ter malico. Predprijave so zaželjene zaradi št. in velikosti majic. Kolesarili in hodili bomo za socialno šibkejše otroke občine Ruše. Predprijave lahko sporočite na " 24urmartnica@gmail.com . " Veselimo se srečanja in druženja z vami!

Slika

katero zdaj velja?!
Uporabniški avatar
 markor
Ne vem, včeraj sem od lokalcev slišal da 8.6., na internetu pa sem danes našel (link Hotel Veter), da 2.6.
Tako da... :?
 xCore
Lastnik gostilne na Martnici mi je na fb sporočil:

Pozdravljeni!
To je bila napaka, ki bi morala že biti popravljena, se opravičujemo. Pravi datum začetka je petek 8.6.2012!

Lep pozdrav!
Tomaž Rokavec

Tako da zgleda da bo res 8.6. :)
Uporabniški avatar
 zvone
Enkratna zamisel!

Čestitke za idejo.

:clap:

Verjamem, da bo izjemno.

Lep pozdrav! zvone

P.S. Škoda, da se termin "prekriva" z drugo " 24 urno vzdržljivostno prireditvijo".
Joj gledam te plakate po Mariboru in kolesarskih trgovinah. Se sprašujem od kot ta prireditev...
Žal sem se že zaljubil v trekking v petek, kot je Zvone že izrazil obžalovanje.

Pridružujem pa se ideji Jernej555, da bi se sicer lahko večkrat pridružil takšnemu zbiranju. Recimo enkrat mesečno ali na štirinajst dni v petek zvečer.

Martnica? Je to eden tistih hribov, gričev na gozdnem robu , z vinogradi in sadovnjaki in travniki nad cesto Ruše Maribor?
Uporabniški avatar
 jernej555
Tudi sam sem za da se dobimo skupaj kakšen večer in treniramo. Skupinski treningi so vedno zanimivi :D

Imam pa še vprašanje za v četrtek in sicer če bi kdo mogoče lahko me vzel s sabo do štarta. Sem namreč v centru Maribora in je skorajda malce daleč da bi tekel tja. Mogoče kdo ve vozi kakšen avtobus?
Kakršnekoli informacije pridejo prav :D
 xCore
tek_v_snegu napisal/-a:Martnica? Je to eden tistih hribov, gričev na gozdnem robu , z vinogradi in sadovnjaki in travniki nad cesto Ruše Maribor?

Martnica ni nad cesto Ruše - Maribor ampak dejansko nad Rušami. Se pravi prvo v Ruše nato pa gor :)

Gre markirana planinska pot mimo gostilne kjer bi naj bil cilj. Če pa zalutaš pa po "uradni" cesti Ruše-Smučišče Pisker ali Areh greš tudi mimo gostilne.
Uporabniški avatar
 jernej555
Zaradi obveznosti sem predčasno zaključil. V 15 urah se je nabralo 15 czponov(75 km in 5580 višincev). Sedaj malce počitka, poročilo sledi. Igor Alpner še vedno vztraja in bo skoraj zagotovo presegel 20 vzponov! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA