Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Danes sva se zmenila z Obivankenobijem, da se tokrat prideva udariti na vaš konec.
tae napisal/-a:Danes sva se zmenila z Obivankenobijem, da se tokrat prideva udariti na vaš konec.

Evo, pridem tudi jaz :) Bosta spet hitrejša.
Sicer pa smo imeli na tej tekmi že 2x bližnje srečanje z medvedi. Na srečo smo tekli vsak na svoj konec :D .

Lp, Matjaž
MatjazV napisal/-a:Sicer pa smo imeli na tej tekmi že 2x bližnje srečanje z medvedi. Na srečo smo tekli vsak na svoj konec :D

Je Laufer ravno danes to povedal :D Bo treba (brez heca) resno razmislit :wink:
Danes smo imeli kot običajno tekaški trening na trasi teka. In glej ga zlomka. Nekje na šestem kilometru se cca 40m od nas sprehajat medvedka in mladiček. Na srečo smo imeli ravno 3min intervalnega teka in smo samo še malo dvignili tempo :D Sicer pa medved gre svojo pot...in se najbrž še bolj ustraši skupine tekačev kot mi njega, tako da v nedeljo ni nobenih bojazni, da ga ne bi 200 tekačev pregnalo :)

Sicer pa nas je danes bilo 12, med drugim tudi @AndrejL, ki je pokazal, da ni zastonj vodilni v skupnem seštevku pokala :) Fajn smo ga žgali, po ravnini tudi pod 3:20 :) Zadnja pa sploh hitra.

Spet se na treningu vidimo v četrtek ob 18:00 :)
Uff, tole pa bo dirka, dež, medvedi, Lindič, Peček, Vrhunc, pa kdo še.

Ampak tole z medvedi se pa ni za hecati.
1. Medved napade, če je lačen, če se počuti ogroženega ali če varuje svoje mladiče (gozd je njegov teritorij in ne človekov).
2. Medved se človeka ali skupine ljudi ne ustraši, drži se pač svojih poti.
3. Ob srečanju z medvedom se ne sme bežati, ampak obmirovati. V teku ga ni junaka, ki bi mu lahko ušel.

Tole bo zvenelo malo čudno, ampak dobro bi bilo, da bi organizatorji na dan tekme najeli kakšne lovce za vsak slučaj, da nebi prišlo do kakšne neljube situacije.
super je bilo danes. hvala, noteko.

se trudim zadnje čas malo izobraževat o treningu, tako da mi taki teki prav pridejo. in med odmori lahko težim noteku, da mi pove vse, kar me zanima :)

kar se tiče medvedov, smo jih tukaj že kar malce navajeni. no, čeprav tokrat je bil zraven še mladiček, tako da smo res pospešili tempo. vsaj jaz.

ampak če ga pa 200 ljudi v nedeljo ne prestraši, si pa tudi zasluži eno nagrado :)

lp, andrej

p.s.: trasa je kar precej razgibana. ne bo nam lahko
Nazadnje spremenil andrejl, dne 29 Maj 2012, 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Spet se vmešavam, pa si ne morem kaj, da ne bi...:
:arrow: medved ni žival, ki bi komaj čakala, da bo nekoga napadla. Če je le mogoče, se raje umakne, zato se bolj bojim srečati hudobnega človeka ali, npr.,nevzgojenega psa...
:arrow: http://www.life.zgs.gov.si/documents/Sr ... 1091e03042
:arrow: dovolj besed, gremo k teku :!: :juhuhu: :lauf: ...in v nedeljo se bo ob Cerkniškem jezeru predvsem teklo, kak medved bi bil pa samo pika na I.

LP, vencelj

PS.. :roll: :roll: Pa v istem koncu, na VKP, sem še hudo zadolžen :?
Nazadnje spremenil vencelj, dne 29 Maj 2012, 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Obivankenobi bo na tej dirki verjetno izven konkurence... :bum:, ker ima en dan prej dobrih 12 km razgibanih klančkov v Mašunu...:), no ja mogoče me bodo pa medoti motivirali, da izboljšam svoj rezultat od lanskega leta... :shock: :oops:
Ja nč, se vidimo na štartu... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA