prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Garmin Forerunner 210 HR - http://www.garmin.si/view_product.php?p ... &cat_id=80

Ura je bila kupljena 28.7.2011 v Šenčurju pri uvozniku. Seveda dam zraven originalen račun, zato da je garancija veljavna.

Sama ura je popolnoma funkcionalna, brez prask in odrgnin, kot nova. Originalna embalaža tudi. Pas in oddajnik za pulz sta še v polivinilu - nerabljena. Ves čas sem namreč uporabljal pas od drugega Garmina (kolesarskga Edge 800).

Vse skupaj je v takem stanju, da če kupujete za darilo in obdarjencu nimate namena kazat računa, lahko rečete, da je Garmin nov.

Vzrok za prodajo je nova igrača: Forerunner 910 XT

Cena: 259,00€ - 30% = 181,30€

Kontakt: borut.vovk.gm@gmail.com
Nazadnje spremenil BorutV, dne 29 Maj 2012, 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
bernarda napisal/-a:Garmin 210 .....je pravilno, oziroma koliko sem prebrala, bi za štetje kilometrov potrebovala senzor oziroma foot pod?

Ne, ne rabiš. Ura ima vgrajen GPS, kilometre meri na ta način.
MihaPR napisal/-a:Glede na to, da se novega dobi za to ceno, bi bilo fino videt kakšen večji popust :wink:

Kje se to dobi?

Pomagaj ljudem z linkom! Mislim da bi bil marsikdo vesel 40% popusta za Garminove stvari. Jaz že.
BorutV napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Garmin 210 .....je pravilno, oziroma koliko sem prebrala, bi za štetje kilometrov potrebovala senzor oziroma foot pod?

Ne, ne rabiš. Ura ima vgrajen GPS, kilometre meri na ta način.

Mi je zadeva zanimljiva.......čakam na odgovor, glede popravila ure, katera se mi je pokvarila....... ,do takrat bom pustila zadevo odprto,oziroma če ne bo prodano, se oglasim preko ZS :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA