Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 5rca
vidkul napisal/-a:Jaz mam 2 lučki, tako da ti komot lahko posodim. :D

lp Vid

:clap: :toast:
 Lučko
Nataša napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:NE, sigurno ne bo takole izgledalo !!!

kua pa ti veš, Lučko je bl hot, loh da se bo tko napravu 8)

:lol: :lol: :lol: Lojze pust N'to, pojma nima :twisted:
Evo N'ta, Lučko z (Lojzetovo) "lučko" pozim tkole zgleda:
1. Kuker je mal tma
Slika
2. Kuker je fejst tma
Slika
PS
Pa kva ona misl, de jz pozim nag okol laufam :roll: :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 runner
uh ... si prestavljas ga srecat nekje v gmajni ... tazga...
jao ... ce bo koga infarkt ...
 Nataša
Lučko, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj kok se je fajn tkole nasmejat že navsezgodi :lol: :lol: :lol: :lol:

sam ne tak v logarsko prit, prosm te, ker bi res rada še en cajt žvela :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:.... sam ne tak v logarsko prit, prosm te, ker bi res rada še en cajt žvela :lol: :lol: :lol:

Ja, pa lih tak bo pršu, če u hotu najt postlo. Reason, v kočah oskrbniki ugašajo luči ob 22.00, pol morš pa lih z lučko prlest do postle. :wink: He..he, Lučko z lučko :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tut jest sem že prpravu opremo. Prbližn tkole zgleda.

Slika

Upam, da bom do takrat že tolk pri moči, da bom lahko tekel. Trenutno lahko le hodim, pa še to bol počas.

L.P.

MatjažV
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
:lol: :lol: :lol: :lol: Lučko če ne bo lučke bomo pa zvečer mal več tipal :oops: :oops: :lol: .Pa še prišparal bomo pri baterijah.
Bolj bo če bomo šli mi na nočno izvidnico s tipanjem :lol: :lol: .
Ja jaz bom pa kar po domače dva pelc montla, pol pa eno šatorsko krilo čez pa poleg še eno vornk baklo.Ma da se sija po celi Logarski dolini pa tja vse do Celeie. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: .
No ja skratka glavn da se bomo imeli skrajno fajn.
Če nas bo pa kej zeblo se bomo pa mal bolj stiskal.
Kva pravš ministrica Šefla a bo to v redu :oops: :oops:
ČAO!
Uporabniški avatar
 bosin
predlog za opremo ženske ekipe:
Slika

Če bi zlorabili logo TF in ga pripeli na rob božičkove kape, mislim, da Matjaž tokrat ne bi imel nič proti.
Uporabniški avatar
 Manika
Temperatura bo res primerna za takole opremo. :shock: :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Manika napisal/-a:Temperatura bo res primerna za takole opremo. :shock: :)

Zelo se bo zvišala... :cenz: saj bi moški gledalci kar žareli.. :cenz: . :wink:
Uporabniški avatar
 bosin
Hja, za te temperature res ni idealna, ima pa druge prednosti. Zelo je zračna, primerna za hiter tempo...predvsem je pa zelo primerna za promocijo TF . Končno, treba se je tudi malo žrtvovati za skupne interese.
Uporabniški avatar
 Staša
matjazv napisal/-a:Tut jest sem že prpravu opremo. Prbližn tkole zgleda.

Slika

Upam, da bom do takrat že tolk pri moči, da bom lahko tekel. Trenutno lahko le hodim, pa še to bol počas.

L.P.

MatjažV

O matr, šele zdaj vidim, kako prodorne oči imaš! :wink:
Za božič in novo leto si želimo marsikaj. Tekači in tekačice iz Ljubljane si na primer želijo (želimo) obnove oznak na tekaških poteh po Rožniku in Šišenskem hribu, ki že dolgo niso več na svojih mestih ali pa so celo izginile. Na uresničitev te želje bo treba počakati do pomladi, ko tudi Mestna občina Ljubljana načrtuje obnovo. Do tedaj na slabo stanje teh, za rekreacijo nadvse primernih in pomembnih, predvsem pa uporabnih športnih površin, lahko le opozarjamo - kako drugače, kot s tekom. Tekaški forum in Športno društvo ŠPiC, ob pomoči diskonta Plus, revije Lisa in Coca Cole, ljubitelje in ljubiteljice rekreativnega netekmovalnega teka vabita na tek po delu teh poti. Tek bo na prvi zimski dan, v torek, 21. decembra, z zborom udeležencev ob 19. uri na začetku Jakopičevega sprehajališča v Tivoliju. Na teku boste pretekli (lahko tudi prehodili) toliko, kolikor boste zmogli. Obvezen pripomoček, ki ga imejte s seboj, bo baterijska svetilka.

Prijavnine ne bo (!!!), kljub temu pa bo prvih 150 udeležencev dobilo Božičkovo kapico, v kateri boste tudi tekli (hvala diskontu Plus :D ).

Pijača bo, saj bo tam Coca Cola ( :D ), po teku pa bomo šli še na čaj na Cankarjevo nabrežje.

Vse skupaj bo dokumentirano v reviji Lisa ( :wink: )

Informacije: 041/537-097

PS: Popravke sem vnesel tudi na začetno novico!
Uporabniški avatar
 ziga
Tole je napisala Ilona (ki še nima urejenega gesla - ti, ti :twisted: in ji malo dajem potuho):

Pozdravcek!

Lepo bi bilo, da pridemo na Bozickov tek v Tivoli s svojimi kuzki, da se spoznamo s forumovci, s katerimi bomo 20.3. skupaj naredili Repkov tek (tek s kuzki). Kdor bo prisel v torek tja teči, mi se lahko tudi sprehajamo oz. se bomo :) , naj mi sporoci po mailu: ilona.penzes@spic.si, da pride. Pred sedmo se dobimo na Jakopicevem sprehajaliscu. Prijavnine ni.

Tek bo odmeven tudi v reviji Lisa, gotovo bomo opazni, to bo pa tudi prepriprava in ob enem vabilo na spomladanski - Repkov tek, ki ga bomo org. skupaj s Tekaskim forumom!

Ne pozabite na kaksno lucko in odbojne oz. svetlece ovratnice za kuzka.

Naj bo to povabilo tudi na skupen zakljucek leta, ki ga bomo sportno preziveli. Sli bomo na sprehod na Roznik, kjer se bomo tudi slikali.

Povejte naprej!

Ilona

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA