- 04 Jun 2012, 10:33
Super organizacija za nedeljo v Celju in tu lahko recem samo kapo dol. Tudi sam sem prisel na enourni iztek po sobotnem maratonu v Plitvicah, direkt preko Varaždina. Bi pa dodal eno opažanaje, ker sem bil tudi lani v Celju na NGU, da pac prireditev naredijo uspesno tudi ljudje, ki se jo udeležijo in tu je razlika od lani ogromna v smislu minusa.
Plemenit projekt, ki ima eno napako in to, da ni medisko pokrit. Ce lahko kanal a za dvodnevni tek zbere vec, kot 30000 za obnovo ene hise na Primorskem je to super. Tu na tem projektu se bojim, da bo končni izkupiček....ugoden, oziroma pričakovali smo več........ Se pozna kao kriza, ampak ce pogledate nakupovaln centre, so vsi polni potem krize ni in je vecina se bolj prepricana, da se me to ne tice, ker pac se drugim dogaja in so oni cool in je vsak ,ki je revež kriv za to, kar sam.......Ideja za naslednje leto....to se organizira v nakupovalnih centrih in bo zadeva sigurno zelo uspešna....
Mogoce bo čudno se slišalo, ampak Slovenci smo res cudni, ker pac ne znamo videti tezave drugih in se rajsi vecina obrne stran....Pogresam donacije velikih firm, ker ce dajo kanalu a bi lahko tudi NGU. Seveda si vsak, ki je prispeval zasluzi pohvalo, oziroma ta sploh ni potrebna, ker tisti, ki pride, da rad, ker ima veliko srce in mu ni vseeno......
Skratka v tem primeru se bo spet pokazalo ,da tisti, ki ima malo, da največ in so oni z 80, pa 16, 8 in ne vem koliko miljoni enostavno preveč vzvišani, da bi se ukvarjali s takimi drugorazrednimi brezveznimi temami, ker motijo njihov duševno-diseči voj po denarju .....