Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tole se bo zopet dogajalo v nedeljo 10.6.2012.

Razpis

2. Tek dveh mostov
Trbojski polmaraton

Trboje (pri Kranju), nedelja 10. junij 2012 ob 10:00

ORGANIZATOR: Športno društvo Trboje

DATUM IN KRAJ PRIREDITVE: Nedelja, 10.6.2012 v Trbojah (pri Kranju), ob nogometnem igrišču

ŠTART TEKA: Ob 10:00 na parkirišču pri nogometnem igrišču v Trbojah

KARAKTERISTIKE PROGE: Dolžina: 21.054m Višinska razlika: +/-40m

Trasa: Trboje – Dragočajna – Zbilje (Zbiljski most) – Podreča – Mavčiče – Praše – Jama – Breg – Drulovka – Orehek (Delavski most) – Čirče – Hrastje – Prebačevo – Žerjavka – Trboje. Proga je v celoti asfaltirana.

Na progi bodo štiri okrepčevalnice (5km, 10km, 15km, 18km) z vodo, izotoničnimi napitki in lahkimi prigrizki. Na trasi bodo označene kilometrske oznake. Za usmerjanje, red in varnost bodo skrbeli redarji in spremstvo z razpoznavnimi znaki.

KATEGORIJE: Moški Ženske

-moški A (do leta 1983) -ženske A (do leta 1983)
-moški B (1982 – 1973) -ženske B (1982-1973)
-moški C (1972 – 1963) -ženske C (1972-1963)
-moški D (1962 – 1953) - ženske D (1962-1953)
-moški E (1952 in starejši) -ženske E (1952 in starejše)

NAGRADE: - Absolutno prvi trije moški in ženske na dolgi progi prejmejo pokale in praktične
nagrade
- Prvi trije po kategorijah prejmejo medalje
- Vsi udeleženci teka prejmejo spominsko darilo

PRIJAVE bomo sprejemali na dan tekmovanja, v nedeljo 10.6.2012 od 8:00 do 9:40 v okrepčevalnici Čolnarna ob Trbojskem jezeru v neposredni bližini štarta oziroma parkirišča. Štartnina znaša 15,00 EUR in se plača ob dvigu štartne številke. Pri plačilu štartnine prejmete bon za brezplačni topel obrok.

RAZGLASITEV REZULTATOV: Na terasi okrepčevalnice Čolnarna ob Trbojskem jezeru, predvidoma ob 13:30, kjer bo tudi pogostitev za vse udeležence tekmovanja.

SPLOŠNE DOLOČBE: Tekmovanje bo ob vsakem vremenu. Tekmovalci nastopajo na lastno odgovornost in se ravnajo po cestno prometnih predpisih. Tekmovanje poteka ob odprtem prometu za vozila. Parkirišče bo urejeno v bližini štartno-ciljnega prostora. Udeleženci naj upoštevajo navodila redarjev in spremstva. O vseh morebitnih spremembah bodo udeleženci pravočasno obveščeni. Zdravstvena oskrba bo zagotovljena.

INFORMACIJE:

Klemen Boštar, 070-878-498, klemen.botar@gmail.com
Janez Ferlic, 031-561-663, janez.ferlic@gmail.com

Lepo vas vabimo T.R.T.E, Trbojska rekreativna tekaška ekipa
Predvidevam, da tega dogodka lani ni bilo, ker ni bilo primernih organizatorjev.

Je proga zelo težka ali se je kaj drugega dogajalo leta 2010 (glede na slabše rezultate večine udeležencev, ki jih poznam)?

Kakorkoli, jaz pridem spet na en polmaraton.
Nimam pojma, zakaj teka lani ni bilo (in naglas niti ne bom ugibal), sem pa že na FORMAratonu od glavnega organizatorja dobil informacijo, da ga za letos lahko spet pričakujemo.
Proga se mi ne zdi težka, iz leta 2010 imam v spominu predvsem (običajnemu oz. "normalnemu") juniju primerno vročino, ki je vsekakor botrovala slabšim rezultatom.
Sama trasa mi je pa všeč: iz Trboj po eni strani Save do Zbilj, po drugi strani Save skozi vasi do Kranja, čez Delavski most in povratek na izhodišče.

LP
lani sem govoril z organizatorjem, pa so mi povedali, da teka pač ne bo.
tudi meni je proga všeč. en malo večji klanček in prej seveda spustek :!:

mislim, da časovne omejitve ni.
če se ne motim, so pred dvema letoma čas merili ročno. za tistih 30 udeležencev, kolikor nas je bilo, je bilo čisto v redu.

če se prav spomnim, je bilo takrat ravno eno prvenstvo v nogometu, mislim da smo celo gledali fuzbal :!:
Zdravo

Proga resda ni idealna za postavljanje osebnih rekordov (nekaj kratkih klančkov in spustov), zna biti tudi vroče kot se za junij spodobi... Tudi časovne omejitve ni, bomo vse počakali v cilju, časi pa se bodo merili ročno, torej brez čipov...

Naj še tole opozorim. Tekma poteka v odprtem prometu za ostala vozila, tekači se ravnajte po cestno prometnih predpisih in upoštevajte navodila redarjev in spremstva...

Sicer pa "poljski tekači" to traso redno tečemo za trening, ponavadi ob nedeljah dopoldan in ni nikoli kakšne pretirane gužve v prometu.

Vabljeni

Športni pozdrav
gazi napisal/-a:Janez,

lahko približno poveš kje bodo okrepčevalnice (5, 10, 15 in 18km) - kot domačin ob tej trasi sem seveda firbčen :D

Se vidimo v nedeljo!

LP, Gazi

Okrepčevalnice:

- 5km, V Zbiljah, kakih 500m pred parkingom za obiskovalce jezera
- 10km, gozd med Mavčičami in Prašami
- 15km, Orehek, avtobusna postaja, 300m pred kavarno Cukr
- 18km, Čirče, avtobusna postaja

Vse okrepčevalnice bodo postavljene na desni strani ceste

Vabljen Gazi
glede na vremensko napoved za nedeljo (vročine ne bo :D )znajo biti pogoji za 21-tko kar dobri.če bo pa hudo vroče,pa se lahko pojavi dodatna okrepčevalnica na zadnjem kilometru :drink jutri ob desetih pa se vidimo na startu v TRBOJAH ( 6km iz kranja po progi teka) lp ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA