Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
po tem žalostnem dogodku (ko ga vsaj ne bi bilo!!!!!) sem parkrat tekla na Brdu in vsakič Magdo imela v mislih.....se me je dotaknilo :( približno istih let kot jaz, štirje otroci..... življenje ni pravično. ni pošteno. žal.
Iskreno sožalje domačim!

Pred štartom teka na Mohor smo imeli minuto molka za preminulo in ob tem se mi je utrnila misel, da bi lahko organizatorji županovega teka del sredstev, ki so se že tako ali tako zbirali v humanitarne namene lahko namenili za štiri otroke, ki so na tragičen način izgubili mamo. Čudim se, da to sploh nikjer ni bilo omenjeno.

Če kdo pozna organizatorje naj jim prosim posreduje to prošnjo (če so to že storili, se opravičujem).
Kaj pa če bi v tem primeru namenili kar vsa sredstva, ki so se zbrala v humanitarne namene....? In predlagam, da se za te štiri otroke organizira drugo leto zopet tek z namenom pomagati jim....morda v spomin na mamo....pomoč bo zagotovo dobrodošla in potrebna !
Jola napisal/-a:Kaj pa če bi v tem primeru namenili kar vsa sredstva, ki so se zbrala v humanitarne namene....? In predlagam, da se za te štiri otroke organizira drugo leto zopet tek z namenom pomagati jim....morda v spomin na mamo....pomoč bo zagotovo dobrodošla in potrebna !

Ne glede na sočutje, ampak sredstva so se zbirala v drug, točno določen namen.
nana napisal/-a:Z moje strani pa kritika organizatorju. Kljub temu, da je bil rešilec na prizorišču, nesreča pa 2 km pred ciljem, je trajalo celo večnost preden se je pojavil. Kljub temu, da so ga večkrat klicali po telefonu in da smo tekači vsem redarjem ob progi povedali, da potrebujejo rešilca in ne redarjev, ki s flaško tečejo proti kraju nesreče.
Tudi midva z možem družini izrekava sožalje.

Če podatek drži da je reševalno vozilo potrebovalo 20 minut za razdaljo 2km do ponesrečenke, potem si reševalna ekipa zasluži nekaj krepkih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA