Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Dopoldne 61 km cestnega kolesa - hitra ravninska tura, noge skoraj nič ne čutijo včerajšnje dirke.
8)
Zvečer 2,5 km plavanja v zunanjem bazenu ob dežju, nato sauna. Fino.
Uporabniški avatar
 nepot
Danes je bil day off :)
Me pa zanima,če mi lahko nekdo od Celjanov ali Laščanov predlaga kako oz. kje preteči Celje->>Laško.

Glavna cesta, tekačem ni najbolj prijazna :)
Najprej po cesti do Zg. Jablanice slabih 4 km teka. Potem se mi nekako ni dalo po cesti nazaj in sem zavila v gozd. Hotela sem se vrniti v Litijo po poti pohoda na Tisje, vendar je tista hosta vsa preprežena s potmi, ki vodijo do lovske preže, travnika, ali se kar nehajo sredi gozda. Na koncu sem se spustila v dolino približno tam, kjer bi se morala, vmes sem malo tekla, malo hodila. Kljub temu, da sem se spet zgubljala na domačem terenu in da sem zasvinjala superge, je bil trening v redu, saj sem se vrnila boljše volje, kot sem šla :D .
Po zelo dolgem času, sem se odločil za tek v hrib => BS, Ježica, Črnuče, vrh Rašice (skozi gozd), z Rašice nazaj po cesti - Srednje Gameljne, Spodnje Gameljne, Črnuče (ob Savi), Ježica, BS. Skupaj slabih 17 km teka in 3 km hoje + streching => fartlek. Iskreno sm že pozabo kok ti hrib pulz nabije, ampak vseen je blo kul mal z naravo dihat :D Free your mind !
60,8 km cestnega kolesa relacija Sela - Žetale - Rogatec - Stoperce - Ptujska gora - Sela, okoli 600 m višincev.
Lepa razgibana Haloška pot. Komaj sem se zadržal, da nisem skočil še na Donačko goro, pa me še boli telo od padca iz češnje v torek. :roll:
Na srečo ni bilo nič hudega.
:D
 spela*
Sončka napisal/-a:Danes 30 minut tekca. Počasi znižujem tempo (količinsko predvsem). :-)

Zakaj pa nisi na Golado prišla?

Jaz sem jo komaj zmogla, jutranji plavalni trening je bil hud, pa tudi včerajšnji večerni ni bil od muh!
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Danes 30 minut tekca. Počasi znižujem tempo (količinsko predvsem). :-)

Zakaj pa nisi na Golado prišla?

Jaz sem jo komaj zmogla, jutranji plavalni trening je bil hud, pa tudi včerajšnji večerni ni bil od muh!

Hej, žal me ne Golada ne Krožnik kar nekaj časa ne bosta videla, ker:
se nehote prilagam hitrosti drugim
ker je proga gor in dol
ker je celih 10 km

in vse tri razloge moje koleno ne odobrava.
enkrat nekoč, ko bom spet velika. :-)
Ravno odtekel 4,6 km po PST-ju s sinom. Danes ni bil njegov dan ravno :( Pa se je vseeno na koncu potrudil, da sva spravila tempo na 5,35. Kar pa je čisto ok za enega 11 letnika :clap: Lp, M
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA