- 08 Jun 2012, 15:10
Stvar je en malo tudi, koliko s tem svojim hobijem obremenjujemo svojo okolico (včasih sem bila tudi jaz goreča zagovornica teka in sem vsepovsod to poudarjala
. Če nam uspe odtečt, pa zaradi tega ne delamo pretiranega haloja, zakaj pa ne...
Nihče se ne bo tukaj spreminjal, smo že vsi malo prestari za to.
lp, Sončka
tabonir napisal/-a:Sončka napisal/-a:Članki gor al pa dol, na TF vsi pretiravamo ali smo pretiravali ali še bomo pretiravali, za to res niso potrebni nešteti viri in debate, to pove že povprečna kmečka logika in dobro opazovanje.
Ampak kaj čmo, težko je v življenju ujet pravo mero, takorekoč nemogoče. In ujeti pravo mero je tako presneto spodobno in dolgočasno, angleško.![]()
Vedno sem se spraševala, kako vse te napore prenaša srce (telo), zdaj je odgovor na dlani. O tem govorijo nazorne izkušnje nekaterih.
Ob tej temi sem se kar malo zamislil!
Na mesec pretečem slabih 300km. Vprašujem se ali pretiravam?
Po daljšem premišljevanju in pregledu zbranih podatkov v SportTracks predvidevam, da ne pretiravam!!!
300km na mesec je pri meni časovno prib. 21-24 ur, odvisno tečem po hribu ali v ravnini. To je dnevno prib. 45 min! Kar se mi pa ne zdi pretirano! V mladosti smo bili v pogonu neprimerno več časa, da ne omenjam še vsakodnevnega nekaj km dolgega pešačenja do avtobusa v eno smer in nazaj!
Ne vidim vzroka, da bi me članki s podobno vsebino morali odvrnit od teka. Vsekakor še mislim z podobnim tempom vztrajati nekaj časa.
Stvar je en malo tudi, koliko s tem svojim hobijem obremenjujemo svojo okolico (včasih sem bila tudi jaz goreča zagovornica teka in sem vsepovsod to poudarjala

Nihče se ne bo tukaj spreminjal, smo že vsi malo prestari za to.

lp, Sončka