Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Levinja, ti si pa res dobra :clap: .

Jaz letos tudi kolesarim in se poskušam pripraviti na daljše razdalje, kar bi bilo za mene 50 km. Danes Litija -Kosterevnica-Sobrače-Bogenšperk-Litija, 25 km z enim prav pasjim klancem in enim malo bolj normalnim .

Glede izleta na Janče je škoda, ker vam tisti vikend ne ustreza :( , 10.6. bi tudi šlo, ali pa čisto zadnji vikend 30.6.-1.7. Se bomo že dobili :D .
Uporabniški avatar
 levinja70
Asparagus napisal/-a:Levinja, ti si pa res dobra :clap: .

Jaz letos tudi kolesarim in se poskušam pripraviti na daljše razdalje, kar bi bilo za mene 50 km. Danes Litija -Kosterevnica-Sobrače-Bogenšperk-Litija, 25 km z enim prav pasjim klancem in enim malo bolj normalnim .

Glede izleta na Janče je škoda, ker vam tisti vikend ne ustreza :( , 10.6. bi tudi šlo, ali pa čisto zadnji vikend 30.6.-1.7. Se bomo že dobili :D .

Asparagus sem pač taka, da preprosto uživam v dolgih kolesarskih turah. Ponavadi je rezime vsakega takega podviga boleča zadnica :lol: a veselje in adrenalin, ki sta prisotna odtehtata tudi to. Pa da ne bo kdo mislil, tudi takšnega podviga se lotim v častnem polžjem tempu :lol: :lol: .
Mi je pa ena lepših tur, ki sem jih opravila (sicer lani) kolesarjenje od doma na Roglo s spustom do Oplotnice in dvigom na Osankarico in Areh ter spustom v dolino in po cesti Maribor - Celje do Vojnika.
30.06. in 01.07.meni čisto ustreza. Upam, da drugim tudi. Uživajte.
Uporabniški avatar
 Hojca
Pridkane polžke :clap: :clap: ...jaz sem si pa en lenobni podaljšan vikend na slovenski obali privoščila :D ...sedaj pa spet akcija :--

Hmmm :?, vikend 30.6 ali 1.7. mi načeloma ustreza, ampak do takrat je še dolgo, pa za ene mal daljše hribe se nekaj menimo (še ne vem kdaj), tako da se pofočkam z eno malo rezervo. Sicer bi šla z veseljem, ampak ne se ozirat name, ker poletni vikendi so pri meni precej nepredvidljivi. Če rata, rata...drugače pa v naslednji akciji. :laola

lp, Mojca
 *Irena*
Asparagus napisal/-a:Glede izleta na Janče je škoda, ker vam tisti vikend ne ustreza :( , 10.6. bi tudi šlo, ali pa čisto zadnji vikend 30.6.-1.7. Se bomo že dobili :D .

Hojla polžke,
tudi jaz bi se vam rada pridružila, pa ne vem, če mi bo zneslo. Tale junij bom imela skoraj vse vikende zapolnjene, potem pa grem že v začetku julija na dopust. Če bom zadnji vikend le utegnila, se bom pravočasno pofočkala, sicer pa drugič :) .
lp,
Uporabniški avatar
 solatka
Solatka je spet tekla. Pa ne sam enkrat. Vsak drugi dan.

Včeraj sem šla tečt prav slabe volje (Kaj pa mi je treba tega, a nisem že dost utrujena ...) in sem na začetku sklenila, da grem samo en krog (3 km) - kao za mene je že to čist dost.

No, na sredi teka sem se uspela pregovoriti, da sem odtekla vseh 6 km.

Imam pa en problem. Po teku me pogosto boli glava. Pa pazim na to, da pijem pred tekom in takoj po teku (s sabo pa res ne nosim pijače). Bi jo morala? Al kaj delam narobe?
Uporabniški avatar
 levinja70
solatka napisal/-a:Imam pa en problem. Po teku me pogosto boli glava. Pa pazim na to, da pijem pred tekom in takoj po teku (s sabo pa res ne nosim pijače). Bi jo morala? Al kaj delam narobe?

Srečujeva se z enakim problemom. Kljub temu, da imam vodo vedno s seboj in sem po navodilih po teku konzumirala himalajsko sol se pri meni glavoboli še vedno pojavljajo. In sicer občasno. Predvsem ob povečani intenzivnosti in hudi vročini. Prav tako po vsaki tekmi. Vzroka ne vem. Sem se pa navadila, da takoj po vsaki tekmi vzamem po dve tableti saridona, kajti ena mi ne glavobola ne prežene.
Uspešen tek še naprej.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Glede pohoda na Janče 30.6. ali 1.7. zdaj tudi jaz nisem več sigurna. V Slovenijo pridejo prijatelji iz tujine in ta trenutek še ne vem, ali bodo takrat pri nas, ali ne. Če bom tisti vikend "prosta", vas bom par dni prej spomnila. :D
Uporabniški avatar
 levinja70
Rezime mojega tekaško kolesarskega maja je obupen. Več ali manj bi se reklo, da sem počivala :lol: :lol: . Saj ni čudno, ko mi je energijo pobirala druga zadeva.
Vendar sem kljub temu s testiranjem na 5 km, ki smo ga izvajali včeraj zadovoljna. Čeprav le za 14 sekund a sem ga izboljšala. Čas namreč.

Uživajte , :laola petek je..... :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 solatka
levinja70 napisal/-a:
solatka napisal/-a:Imam pa en problem. Po teku me pogosto boli glava. Pa pazim na to, da pijem pred tekom in takoj po teku (s sabo pa res ne nosim pijače). Bi jo morala? Al kaj delam narobe?

Srečujeva se z enakim problemom. Kljub temu, da imam vodo vedno s seboj in sem po navodilih po teku konzumirala himalajsko sol se pri meni glavoboli še vedno pojavljajo. In sicer občasno. Predvsem ob povečani intenzivnosti in hudi vročini. Prav tako po vsaki tekmi. Vzroka ne vem. Sem se pa navadila, da takoj po vsaki tekmi vzamem po dve tableti saridona, kajti ena mi ne glavobola ne prežene.
Uspešen tek še naprej.

Levinja, hvala za tvojo izkušnjo.
Jaz imam sicer probleme z migrenami, mogoče je to povezano s tem?
Sem sedaj prvič pomislila na to možnost.

Jaz pri glavobolih uporabljam nalgesine. Navadno pomaga, včasih pa tudi ne. Se pa trudim izogibati vročini pri teku (tečem zvečer) in seveda pretiravanju pri teku.
Zaenkrat še vedno tečem samo iz užitka, brez ure, brez omejitev ali česarkoli.
Samo, da preluftam možgane in seveda telo.
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, danes sva pa z Indyem lepo odpolžala 8 km. Sva sklenila kompromis :lol: : Po 4. km je šel lepo pit v potoček, potem pa sva šla na vmesni most in sva še meni izpolnila željo, ker se mi je nekam teklo :D . Pri 21 stopinjah reveža že pobira in ni nič kaj navdušen nad daljšimi teki :? . Vlekla sva se pa priznam oba, je krtarjenje včeraj pustilo posledice :lol: :oops: . Užitki pa neprecenljivi :clap: :D .
Polžki smo zakon :laola :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Je je tečemo migamo,švicamo... Ker v zadnjem času delam malo preveč in ob tem imam še čas za razmišljanje o vsem mogočem se dostikrat poraja vprašanje kam bi še šel na tek. In pa, da bi po možnosti še prišel do cilja - po možnosti ne zadnji.Ker potem v kotlih že vsega zmanjka. :D Tako neki tek mi roji po glavi... Vem, da na njega še nisem pripravljen ( če sploh kdaj bom) ampak mika me pa res kar dobro. In če mene nekaj mika se temu teško uprem. Tako je bilo z mojo 1. polovičko v Radencih . Do nje nisem pretekel več kot 8 km skupaj. Pa pejmo. In smo šli. Bili so najtoplejši teki v zgodovini do takrat. Saj sem prišel do cilja... :oops: Enako je z tem tekom sedaj. Vprašal še osebo kateri res zaupam pa ne samo njej, da ne pomote in zamere. Njen nasvet? Ma kaj ne boš? Ne seri ga. Greva skupaj. In sva bila zmenjena. In bova šla. Sem dal besedo. To ni kar tako. Mislim, da polžov tukaj še ni bilo. Razen mogoče enega. Poročam o vsem kaj več. Če preživim. :mrgreen: Dobro migajte vsi skupaj. :--
Uporabniški avatar
 lenči
Pajo, le poročaj in to na dolgo in široko :clap: , sicer si pa zelo napredoval in treba je kovati železo dokler je vroče :laola
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Pajo, le poročaj in to na dolgo in široko :clap: , sicer si pa zelo napredoval in treba je kovati železo dokler je vroče :laola

Bo šlo po mojem tako nekako: Crknu bemu mast! Kratko in jedernato. Brez dodatkov.
Uporabniški avatar
 Ksenija
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Pajo, le poročaj in to na dolgo in široko :clap: , sicer si pa zelo napredoval in treba je kovati železo dokler je vroče :laola

Bo šlo po mojem tako nekako: Crknu bemu mast! Kratko in jedernato. Brez dodatkov.

ne pa ne bo šlo takole... bemu mast!!!

tako, za menoj projekt v Trbovljah, udeležba na dveh tekih v Kranju in Ljubljani, hvala vam za vsak meter, ki ste ga pretekli z menoj... ugotovila da v 5 dneh naredila 62 tekaško sprehajalnih kilometrov... ponosna nase...
  • 1
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA