Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jernej555
Opoldanski 10 km tek po okoliških asfaltiranih klančkih :) Kar malce toplo mi je bilo. Zvečer sem jo pa mahnil iz centra Maribora na Pohorje in na trasi zimske lige postavil osebni rekord brez uporabe palic z časom 38:56. :D
Uporabniški avatar
 jegart
Danes tekel v Prevaljah 10 krogov za 10 nasmehov ,in pretekel 11 km .
Nažalost nas je predčasno prisilil dež da smo prenehali ,ampak bolj mi je težko da je bila zelo slaba udeležba . Jaz in moj Cveti smo opravili svojo dožnost in smo prispevali mali kamenček sreče za ogrožene .
Uporabniški avatar
 thinkblue
Prvih 10km bosonogega teka, zaenkrat po travnati površini.
Rezulat: samo en majhen žulj pod levim palcem
lp, TB
Uporabniški avatar
 skitnica
Tudi jaz sem v ponedeljek opravil 10 krogol na stadionu Prevalje za dobrodelne namene, čeprav je padal dež.
Danes sem odtekel 7,8 km počasnega teka.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih. Tekma je bila v sosednji Avstriji v kraju Gotschuchen ali Kočuha po Slovensko. Ime teka Schwarzgupfberglahf, dolžina 11,8 km in 1100m/v.Dosežen čas:1h:20´53˝,Doseženo 5. mesto v kategoriji M-55.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 11. maratona štirih občin - GM40 in na progi dolžine 38,5 km z 2500m/v in 1800 m/spusta. Dosegel sem čas:5h:12´48˝,kar me je na koncu uvrstilo na 10. mesto v kategoriji in 64. mesto absolutno. Glede na to da je bila to moja prva udeležba sem s časom zelo zadovoljen.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil tekme v sosednji Avstriji. Tekma je bila iz kraja Launsdorf na grad Hochosterwitz. Dolžina proge 8,1 km in višinska razlika 240m/v.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil teka za Štajersko Koroški pokal v Celju. Dolžina proge: 10,5 km, dosežen čas:50´35˝. Doseženo 8. mesto v kategoriji. Kljub ožuljenim nogam in malo težkim nogam sem tekmo odtekel solidno.
Uporabniški avatar
 tae
skitnica napisal/-a:Danes sem se udeležil teka za Štajersko Koroški pokal v Celju. Dolžina proge: 10,5 km, dosežen čas:50´35˝. Doseženo 8. mesto v kategoriji. Kljub ožuljenim nogam in malo težkim nogam sem tekmo odtekel solidno.

skitnica, zakaj ne napišeš poročila o tem celjskem teku?
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA