Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 levinja70
pajo napisal/-a: poraja vprašanje kam bi še šel na tek. In pa, da bi po možnosti še prišel do cilja - po možnosti ne zadnji.Ker potem v kotlih že vsega zmanjka. :D Tako neki tek mi roji po glavi... :--

Pajo nekaj podobnega roji tudi meni po glavi. No nekaj čisto dotčnega - domači tek na Goro Oljko, ki bo naslednji mesec. To je samo 8 a globoko v hrib prislojenih km. :lol: :lol:
Zbiram pogum in upam, da ga bom,
P.S. Lenči - se mi pridružiš (pri razmišljanju :evil: in pri vzponu :lol: :lol: :lol: )

Ksenija napisal/-a:
tako, za menoj projekt v Trbovljah, udeležba na dveh tekih v Kranju in Ljubljani, hvala vam za vsak meter, ki ste ga pretekli z menoj... ugotovila da v 5 dneh naredila 62 tekaško sprehajalnih kilometrov... ponosna nase...

:cmok: moj globok poklon. Izvrstna kilometrina in :clap: :clap: za tvojo udejstvovanje pri projektu. Punca razturaš.
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:P.S. Lenči - se mi pridružiš (pri razmišljanju :evil: in pri vzponu :lol: :lol: :lol: )

Joj, najprej me nahecaš za Golovec :bum: , sedaj pa mi še Goro Oljko ponujaš :argue: . No, pri razmišljanju ti lahko pomagam :clap: , v tisti klanec se boš pa morala kar sama preganjat :-- . Moram letos malo bolj ravnino trenirat, da bo prvi krog 2.10 z lahkoto :oops: :D . Itak me čaka prihodnje leto Golovec..no ja, mala malca za sprehodit :lol: :-- .
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:tako, za menoj projekt v Trbovljah, udeležba na dveh tekih v Kranju in Ljubljani, hvala vam za vsak meter, ki ste ga pretekli z menoj... ugotovila da v 5 dneh naredila 62 tekaško sprehajalnih kilometrov... ponosna nase...

Bravooo :laola , tudi mi smo ponosni nate, polžja sekcija raztura :laola
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Pajo, le poročaj in to na dolgo in široko :clap: , sicer si pa zelo napredoval in treba je kovati železo dokler je vroče :laola

Bo šlo po mojem tako nekako: Crknu bemu mast! Kratko in jedernato. Brez dodatkov.

Bemu mast, ne boš jo tako poceni odnesel :lol: :-- . Če ne boš tu dovolj napisal, boš na Rožniku dvakrat ponavljal zgodbo :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
No, da ne bom samo pri pisanju postov pridna, tudi jaz nekaj malega tečem :oops: ...km ni ravno veliko, so pa zato kvalitetni :lol: . Včeraj brez Indya ob Savinji, vreme idealno, ravno prav toplo, jaz pa odlično razpoložena in sem jo šibala, tako za dušo malo pospešeno, pa še vedno prijetno. Sem še ta hitrim, ki so me prehiteli :oops: lahko rekla besedico, dve :D . Na koncu je zneslo za rekord na 9 km trasi :D . Če bi bila Levinja z mano, bi šlo verjetno še hitreje, tako pa se mi ni dalo na polno trudit :D :-- . Sem pa zadovoljna, sem skoraj 3/4 klanca pretekla :oops: . Danes se mi zdi, da nisem nič tekla, malo me križ boli od vrtnarjenja :oops: .
Jutri pa na K-Rožnik, bom polžala tam zadaj, a važno je, da se uživa.

Polžki smo zakon :laola :laola :laola
Pa še vreme nam trenutno zelo služi :lol: :-- :D :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, dragi moji polžki, tale Pajo je čisto podivjal :lol: :D :clap: . Še jaz podiram rekorde, ko ga lovim :oops: :D . No, toče in utrganega oblaka tudi ne doživiš vsak dan. Sicer pa smo bili tudi mi malo utrgani in tekali :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, zunaj je hudo vroče, posebej za nas polžke :oops: . Ojoj, v parih dneh iz zmrzovanja na teku do vročinskega šoka :bum: . Zato pa se skrivam notri v senčki :-- .
Vseeno sem danes malček tekala, klasični nedeljski tek. Po včerajšnji žurki in podiranju rekordov ta teden, sem hotela preveriti, kako mi gre še v tej vročini :? . In sem prvih 6 km še vlekla čas rekorda, potem pa mi je energije in motivacije zmanjkalo :oops: . Kljub temu odlično in prav zadovoljna sem, da sem s sončkom malo bolj prijateljska :lol: :clap: . Indya ne morem več takole mučit, če je že meni vroče, revež raje v senčki uživa :D .

Eni polžki pa so vklopili extra turbo (Pajopress) :laola :laola :laola

Imejte se in uživajte, polžki smo zakon :laola :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Pajo vam bo kmalu dokazal, da je še vedno polž. Se malo boji tega teka ne pa toliko, da ne bi šel. Ve , da bo jeba pa kaj moremo. Javim če preživim. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi moji Polžki. A je sploh še kakšen polž tukaj, ali ste vsi čisto zbezljali?

Tudi jaz spet že nekaj časa tečem. Po operaciji slepiča sem po priporočilih zdravnikov počakala 6 tednov, potem pa počasi začela. A si predstavljate, kako je, če polžji polž postane še počasnejši? :oops: No, pa se počasi pobiram. Hitra jaz ne bom nikoli, ampak vsaj malo bi pa lahko še pojačala tempo. Žalostno je, ko gre s tabo 11-letna hči, ki celo pot reglja kot bi bili na kavi, jaz pa sopiham kot lokomotiva zraven. In zdaj je šla smrklja tečt 10ko in prišla v cilj s časom 51:16! (Tukaj zraven dodajam oglas: prodam superge. :oops: ) Pač ne bo članica naše sekcije, a ne?

No, dragi moji polžki, ne pobegnite mi vsi med spidije, da ne bom čisto sama ostala. Pa čimveč senčke vam želim ta teden!

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:Dragi moji Polžki. A je sploh še kakšen polž tukaj, ali ste vsi čisto zbezljali?

Tudi jaz spet že nekaj časa tečem.

No, dragi moji polžki, ne pobegnite mi vsi med spidije, da ne bom čisto sama ostala. Pa čimveč senčke vam želim ta teden!

Lp, Urša

Superca Urša, bravoooo...in ne boj se, v tehle vročih razmerah nas polžke kar prilepi na progo in se komaj vlečemo :lol: :D .
 zblj25
Pa se pridružuje nov polžek ;) ... Kar počasi sem začela marca letos in po 2 uradnih desetkah še kar polžek na svoji poti na prvo 21ko septembra :)
Uporabniški avatar
 lenči
zblj25 napisal/-a:Pa se pridružuje nov polžek ;) ... Kar počasi sem začela marca letos in po 2 uradnih desetkah še kar polžek na svoji poti na prvo 21ko septembra :)

Pozdravljena :laola :clap: :clap: :clap: , počasi se daleč pride in na odlični poti si. Če pa bi rabila kaj motivacije, pa pošljemo tudi po hitri pošti :lol: :D :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Evo mene... Preživel. Dolgo me je tale tek takole potihem rajcal... Tek na Vršič. Iz Kranjske Gore. Cmok v grlu je bil kar velik strah prav tako. In ker sem pač maci obljubil, da grem kaj dosti izbire tako ni bilo na voljo. Vzela sva še za moralno podporo drago ženičko in... . Hm vreme kot naročeno vsaj za mene. Oblačno. Na zbirnem mestu sem malo opazoval tekače. Sami gorski kozli. Saj sem vedel, da ravno ne pašem v to družbo. Kasno Miki. Torej začetek tako kot ponavadi prehiter. Če sem hotel zadnje vsaj malo videti se je bilo treba potruditi. Nekaj km v družbi mace nato pa sem jo poslal naprej. Haloooo punca je prišla do cilja BOSA!!! :laola . Od začetka, da ne bo pomote. Noro a ne? Prav daleč mi ni ušla. Tja do 10 - 20 m ali pa sem jo celo včasih ujel. Odvisno od terena. Kmalu sva začela loviti zadnje . Grčo sva pustila zadaj že v dolini. Bila pa je punca, ki je ko po pravilu iskala in našla bljižnice. Sekala je progo na vse mogoče načine. Bolj ko sem se trudil jo ujeti je bila spet skrajšava teka z njene strani. Ena mladenka je le ostala za menoj poleg ata . Če bi se pa malo pomatral pa še skupina 5 - 7 tekačev res malo pred menoj. Kaj naj še povem? Za prvič sploh ni bilo napačno. :D Je mogoče zadnjič? :-- Mogoče pa ne. Vredno matranja. Organizacija na nivoju. Pohvala.
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, Pajo, saj sem ti rekla, da boš raztural :clap: :clap: . Samo bodi še vedno prijazen do uboge polžke na K-Rožniku, ker jaz v klance ne morem tako hitro :oops: .

Drugače pa mi je uspelo letos izvesti celo en triatlonček, sem se šla izvozit v Celovec :lol: :-- . Najlepše je bilo, ko sem imela v menjalnem prostoru v hladilni torbi hladno pijačko :D , ki me je stala sicer nekaj časa, ampak uživala sem pa ob pitju hladne pijačke :lol: . In se letos celo prvič spravila na kolo :oops: .

Nedeljski tek bo pa bolj zgodaj, da me sonček ne scvre :oops:

Polžki, uživajte in migajte :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Sedaj se je nekaj premaknilo v meni. Klik. Telesu bomo dali malo počitka. Mislim, da ga zasluži. Moral bi že po Vršiču počivati pa vem kaj sem delal v torek in četrtek. Nabralo se je za mene če bi štel še november in december preveč km. To pa pripelje samo do poškodbe. To pa si ne želim. Ali pa bi se zasitil teka. Ker mi v avgustu sledi še Kärnten Läuf pa teden dni kasneje Domžalska TF 10ka .... eee smo imeli malo sreče in tam ne bi bil rad crkovina ampak bi rad res užival v tem teku in tudi solidno tekel bo treba nekaj pametnega pogruntati. Ni ravno pravi čas za nabiranje kilometrine ampak nekaj bo treba narediti. lenči sama ušesa me bodo v torek. :D Ja v klance bova hodila. Častna beseda.
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA