Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živjo,

v soboto 28. julija bo v sosednji Avstriji zanimiv večerni polmaraton - RÖMERLAUF.
Tekma je v Kaindorfu. Lani nas je tam teklo kar lepo število TF-jevcev in imeli smo se super. Pobrali smo kar nekaj nagrad.

Gre za večerni štart. Super organizacija. Teče se 2 kroga, drugi v popolni temi, tudi po gozdni poti, je pa vse dobro osvetljeno.

Če je še kdo za, bi letos ponovili tale izlet. Jaz sem že prijavljen.

Je še kdo interesent?

Lp, Matjaž
MatjazV napisal/-a:
Tilcara napisal/-a:Matjaž, tudi jaz bi šla :) Nisem se še prijavila.

Ti se kar prijavi. Lahko greš zraven, tako kot Maca. Potem je pa avto poln :D

Lp, Matjaž

Matjaž, hvala. V čudoviti družbi bom, sicer med samimi naspidiranimi, ampak vam bom ročno potegovala :lol:
Eden lepših polmaratonov v moji bližini, kljub zahtevnemu klancu. Sploh tisti drugi krog ob baklah je čudovit. Priporočam. Lani je zame kljub vsemu imel prednost 6 urni tek v Wildonu, ki pa je letos premaknjen na en teden prej. :clap:

Vseeno pa se še odločamo ali bomo ta dan tekli tukaj ali pa nekje na morju, za nas se namreč ravno takrat prične dopust. :D
maca napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:
Tilcara napisal/-a:Matjaž, tudi jaz bi šla :) Nisem se še prijavila.

Ti se kar prijavi. Lahko greš zraven, tako kot Maca. Potem je pa avto poln :D

Lp, Matjaž

Matjaž, hvala. V čudoviti družbi bom, sicer med samimi naspidiranimi, ampak vam bom ročno potegovala :lol:

Mal se gremo sprehajat med lučkami :lol: Zmenjeno, bom očitno v družbi izkušene tekaške garde, hvala Matjaž :wink:
Čak...a ste zdaj,prav vsi pozabili na ta tek :(
Bodimo pošteni,pač polnite Hrvaški državni proračun...OK.

JAZ sem odkril ta tek,pa verjemite,takrat ni bilo slehernega Štajerca na njem,kljub oddaljenosti 20 km.

Na drugem je bila .tekačiča- ...na tretjem,že cela kupica TF-jevcev

Zgoraj ..Vreme...gospod 5 :00
Spodaj..Dalibor- RoKo-Arabo-Lonely-Lenči :)

Slika

ups,sorry,sem imel viola dres,ma to ni razlog,da vam ta tek ne priporočim..od srca, :?
Verjemite....to je najlepši polmaraton,v naši bližini.....odlično organiziran,brez hrane,lepa majica....

Vem ,vsi rabite PB.ma verjemite ,tle ga ne boste dosegli......ta tek ima svojo specifiko....in draž vse drugo ,je preusmerjeno---> v Palmanovo.....tam bo vaša pot najlažja :)
No, pa smo ga opravili... četrtič zapored.

Polno znanih in "stalnih" udeležencev teka: Tomaž77, Maca, MatjažV, MiciM, Bernarda, Roko,.... letos začuda soparno vreme, po končanem teku pa naliv.

S svojim tekom sem zadovoljen, a je opazno, da nimam dovolj dolgih treningov. Bo bolje v prihodnje.

Pri mokrem podeljevanju nagrad, sem slišal Matjaževo in Bernardino ime. Čestitke za uspeh!
Sicer pa tudi ostalim udeležencem!
Tudi letošnja odprava na Romerlauf je bolj ali manj uspešno za nami. Odlična TF družba in perfektna organizacija. Kaj takega je res težko videti. Cel kraj živi in diha za to tekmo. Ogromno prostovoljcev, na in ob progi pa vse kot mora biti. Talne oznake vzdolž celotnega 10,5 km kroga na vsakih 100m in ker gre za nočno tekmo, osvetlitev s svečami na vsakih 25m, pa še reflektorji, lučke, baklje...

Dan je bil res lep in izkoristili smo ga tudi za kopanje in poležavanje na plaži ob jezeru, v senčki.

Jaz sem štartal na 21-ki. V prvem krogu z lahkoto kontroliral dogajanje in obrnil kot peti, potem pa, nekje na 12-tem km, so se začele nerazumljive prebavne motnje, ki so bile vzrok za padec tempa in 2 kratni obisk grmovja :( . Med tem so mimo mene švignili trije tekmovalci, ki jih nisem več ujel. V nadaljevanju je šlo samo še za to, da se nekako privlečem do cilja in WC-ja.

Stanje se je po tem samo še slabšalo in sem že kar dežural na školjki. Zato smo predčasno zapustili prizorišče in nisem počakal na razglasitev (3. mesto v kategoriji).

Nimam pojma, kaj se je to dogajalo z menoj, ampak danes sem že OK.

Hvala vsem za dobro družbo, Maci za prevoz in čestitke vsem za odlične rezultate in uvrstitve.

FOTKE.

Drugo leto moramo tole ponoviti, pa brez želodčnih in prebavnih težav!

Lp, Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA