OBLJUBLJENO POROČILO
V Antibes sem potoval sam,z avtom Dachia sponzorja avtohiše Real iz LJ.
Za počitek in spanje sem koristil šotor organizatorja.Zajterk in večerja je bila vprogramu
in v ceni štartnine.Okrepčevalnica je bila nonstop dobro obložena s tem da je bila ponoči
dodatno vponudbi topla juha,čaj in kava.Od hrane je bila na voljo suha salama,hrenovke,
ponfri,kruh,testanine,kuhan krompir,čips,različno sadje,od napitkov pa limonada,cola,mineralna voda,ledeni čaj,izotonični napitki in seveda v lastni režiji UNI.
Par ur pred štartom sem se sprehodil po progi,ki je merila 1025m.Ob obešenih zastavah ,
27 ih držav ki so sodelovale na ultrafestivalu,mi je takoj padlo v oči,da nekaj ne štima.
Po viziti,sem opazil da ni

in takoj reakcija

,pri organizatorju,ki se je opravičil
in obljubil da bo takoj ,ko bo mogoče.Štart ob 16 h 32 stopinj.Vreme vsak dan toplo in zelo vetrovno noči hladne.Spal v termo hlačah in nogavicah

Tekma: 1 dan,128km,
2-112,3- 105,4 začetek,težav,vnetje kolka in legimentov,nenormalno zatečeno koleno
100-km.5 dan kriza neplaniran,počitek na intervencijo fizoterapevta in obvezen počitek,ki je trajal 11 ur in psiho vojna s seboj,nadaljevanje zjutraj in prejemanje meilov,TF,sorodnikov in sodelavcev,mi je dalo moč za solidnih 85 km v 5 dnevu.6 dan jepriplavala na površje odločnost in želja zadanih 600km.Fantastičen ritem,ignoriranje bolečine in vspodbuda

mi je 6dan skupaj zmano pritekla 117 km in končnih
641,650km. Odlično 14 mesto vedar,več kot uvrstitev pomeni,osebna zmaga nad težavami,ki sem jih bil sposoben v najbolj kritičnih trenutkih premagat
Vsak dan sem spal ponoči med 2 in 7 uro. Zbujal sem se sam brez budilke,kot da je psiha delovala na taimer.Regeneracija čez noč je bila uspešna,saj sem uporabljal pred spanjem RECOVERY ACCELERATOR od VEGA sporta.Zjutraj nisem imel noben dan muskelfibra in sem tempo,ki sem si ga zadal tekel brez težav.Velikokrat sem med dnevom kinknil za urco ali pol kar na klopi v hladu ob progi
Na podelitvi medalj si je organizator dovolil

še eno napako.Ko je napovedovalec
poklical mene,je izustil Slovakia

nakar je bila moja reakcija

ostra,da sem

in ne slovak,je napovedovalec komentiral,da sem reagiral zelo energično,od sotekmovalcev pa sem za gesto,da sem Slovenec dobil aplavz

.
toliko o tekmi. Hvala

za pošiljanje pozitivne energije in želja da mi avantura
v Franciji čim bolj uspe. Nekaj slik pa naknadno.
Ni cvetja brez trnja.LP Tovariš Toni