prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

joskec
Pozdravljeni,

morda je ta tema že kje odprta, a vseeno me zanima, kje je možno rekreativno trenirati tek v Mariboru. Nekaj vem, da je možno v Betnavskem gozdu vsak ponedeljek oz. sredo, če se ne motim. Še morda kdo ve za kakšno drugo opcijo treniranja "v skupinah"? Treniram tako 2-3 krat tedensko, a večinoma sam, pa bi se rad kam priključil. Je vseeno bolj zanimivo.:)
Jutri bom med 4. in peto s kolesom krenil na Sveti Duh na Ostrem Vrhu iz MB. Verjetno vzpon iz Selnice ali pa iz Sturm grabe ( po levi poti do Vurmata ). Tako, da sem med 7. in 8. zgoraj. Potem pa po preoblecenju v tekasko opremo eden krog do Odomskega jezera po obmejni panoramski poti. Vracanje pa po SLO strani preko Gradisca. Pri vracanju po SLO strani pricakujem tudi kaj snega za gazit ( osojne lege in grabe ).
Živjo,

v Mariboru imaš še-Štajerske prijatelje teka, na Facebooku, se jim lahko tudi pridružiš v istoimensko skupino, sicer vem, da se tudi dobivajo čisto vsako soboto, pred Mercatorjevim centrom na Pobrežju. So res fina druščina, tako, da priporočam.

https://www.facebook.com/stajerskiprija ... ka?fref=ts

Sama najraje tečem po levem bregu Drave-čez Lent do Mariborskga otoka oziroma do elektrarne, nato proti Vrbanskemu platoju, Kalvariji. Seveda dodam ali izzvzamem del poti, vsak dan sproti, čisto po občutku ter lastnih zmožnostih. Nekako se mi trenutno najbolj izide enourni tek, cca. 10km.

Če kdo želi kak dan, pa lahko komot tečemo skupaj :mrgreen:

Lp
Cynthia

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA