prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 And®ej
Pozdravljen,

Na ebay-u se dobi marsikaj po ugodni ceni. Problem pri suuntu je v tem, da garancija velja samo, če kupiš uro pri pooblaščenem prodajalcu. Seznam le teh dobiš na suuntovi strani.

Lep dan še naprej,
Andrej
Uporabniški avatar
 Mitsu
Najceneje na netu v EU sem videl na tejle strani:

http://www.sport-tiedje.de/suunto/sport ... onchip.htm

Tukaj sem že kupoval prek neta in so res prijazni. Izpolniš obrazec, kaj naročiš in te pokličejo po telefonu in takoj pošljejo, tako da če naročiš v ponedeljek, dobiš že v petek ali soboto.

Drugače sem si pa jaz T6 kupil kar pri našem prodajalcu, se pravi Planet sport oziorma v Igluju. Sem imel pa smolo in tista ura ki sem jo dobil ni delala povezava s PC-jem in povezava z oddajnikom (zgleda da je bila ura zanič) in so mi v Planetu Sport dali novo. Tako da še dobro da nisem naročil prek neta in dobil pokvarjene. Drugače sem pa plačal 10000 sit več kot bi bilo na netu.
Uporabniški avatar
 vidkul
a dodatek za tečt (POD) si dobil zraven ali se ga mora dodatno kupit?

lp Vid
 And®ej
Footpod dobiš zraven seveda samo z doplačilom :cry:. Pri uvozniku stane okrog 25.000 SIT.

LP
Andrej
Uporabniški avatar
 vidkul
potem je pa tale sunto kar obcutno drazji kot s625x :cry: :cry:
 And®ej
Razlika ni zanemarljiva 110.000 za uro + 25.000 za footpod proti 80.000 za s625x.

LP
Andrej
 joshua
And®ej napisal/-a:Pozdravljen,

Na ebay-u se dobi marsikaj po ugodni ceni. Problem pri suuntu je v tem, da garancija velja samo, če kupiš uro pri pooblaščenem prodajalcu. Seznam le teh dobiš na suuntovi strani.

Lep dan še naprej,
Andrej

Živjo,

Mogoce ves ali ta pogoj tudi velja za Poalrja?

Hvala za info.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA