Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tek na katrega sem dejal, da ne bom šel. Pa so okoliščine nanesle vse skupaj v drugo smer. Tako, da ta tek mi bo ostal v spominu po odlični organiziranosti, enkratnih navijačih po celi dolžini proge, dovolj prostora za sam tek.... Ja pa mogoče, da bom počasi začel tečt. Malo hitreje kot ponavadi. Skratka :laola . Čisto mogoče če bomo zdravi v prihodnjih letih.... se vidimo. Radolca pira pa nisva spila ejga? To ni dobro.
ejga Pajo, gvišn va mogva u drugo ite na pir :!: :drink

Odlična organizacija, super vzdušje. Navijači skoraj ob celotni progi, v cilj so nas ponesli s svojim navijanjem :cast1:
Proga razgibana še bolj kot sem si znal predstavljati, ker pač nisem vedel kako poteka proga čez Suho :!:
Že v prvo je ločanom uspela odlična orgnizacija. Z največjim veseljem pridem drugo leto :laola

PS: Mislim pa, da je bilo nekaj manj kot deset kilometrov :!: :?:
PS1: Z MP3 sva pozabila lastne čipe doma, pa so nama dali rezervne. Hvala lepa :D

rezultati so, kot ponavdi, na tajmingu 8)
pa pir (zdej je u merkatorju 10% gratis, sploh nism opazu, da je 10% višja piksna) je biu spet moj "energijski gel" :)
Nazadnje spremenil Radolca, dne 17 Jun 2012, 13:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Nočna trasa se je res izkazala, Ločani pa tudi. Navijanje in ljudje ob celi progi! Mislim, da že dolgo nisem užival prav na vsakem metru teka. Po teku pa še super fešta. Bravo organizatorji!
....evo, še moje poročilo....

na tek se sprva niti nisem mislila prijaviti, vendar je seveda, kot vedno obveljala beseda "glavnega moža naše družine", da greva. ok, prav, sej sem Ločanka in v veselje mi bo, da lahko tečem.
ko prideva v bližino starta zagledam Nado P... Nada lepo te je bilo srečati... postavimo se kar zelo na zečetek starta in pok, start je uspel.

vzdušje na celotni trasi odlično, prvič, od kar tečem, sem doživela mravljince ob vsakem vzkliku, vsakem pozdravu, vibracije so me dobesedno ponesle v cilj : navijači HVALA.

proga razgibana, sem to pričakovala, čas sem si zastavila treningom primerno, in na koncu presenetila sebe, moj čas odličen.

organizatoru vse čestitke in pohvale, vzdušje po teku prav tako odlično.

zlahka lahko potrdim besede predhodnika : tudi zame osebno ena najlepših tekem. naslednje leto se z veseljem vrnem, draga Loka.
Pozdravljeni,

Tudi sama sem se, kot se za Ločanko spodobi, želela udeležiti tega teka. Pa so (zdravstvene) okoliščine nanesle drugače in sem pomagala ob progi in bila (glasna) navijačica. Danes sem skoraj brez glasu, saj sem navijala za vse in vsakega posebej. In najbolj vesela sem bila pozitivnih odzivov vas, tekačev, saj sem dobila nazaj kar mnogo dvignjenih palcev, ploskov in celo glasnih zahval. In to je tisto, kar mi je dalo energijo, da sem navijala še bolj. Seveda sem najbolj navijala za svojo 11-letno hči, ki se je pogumno spopadla z razdaljo in jo premagala v dobrih 51 minutah (zraven dodajam oglas: prodam superge :oops: ). In po odzivih tekačev je prireditev super uspela. Upam, da bo postala tradicionalna in da se naslednje leto na štartu pojavim tudi sama.

LP, Urša
Nazadnje spremenil UršaR, dne 20 Jun 2012, 08:21, skupaj popravljeno 1 krat.
pajo napisal/-a:Tek na katrega sem dejal, da ne bom šel. Pa so okoliščine nanesle vse skupaj v drugo smer. Tako, da ta tek mi bo ostal v spominu po odlični organiziranosti, enkratnih navijačih po celi dolžini proge, dovolj prostora za sam tek.... Ja pa mogoče, da bom počasi začel tečt. Malo hitreje kot ponavadi. Skratka :laola . Čisto mogoče če bomo zdravi v prihodnjih letih.... se vidimo. Radolca pira pa nisva spila ejga? To ni dobro.

Pajo, kje si se skrival? Jaz sem bila na ovinku pri trgovini na Groharci in navijala za vse (sinko me je spremljal z zvoncem). Pa te nisem nič videla. Škoda. Upam, da se v Loki še vidimo!

Lp, Urša
Eh Urša, kje so časi, ko si s Pajo-tom lahko kaj na izi odzenal. Ali pa ko smo se kot megla vlačili čez Golovec na trojkah. Da skrajšam...Pajo je ratal en tak Predin...''bolj star bolj nor''.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:Eh Urša, kje so časi, ko si s Pajo-tom lahko kaj na izi odzenal. Ali pa ko smo se kot megla vlačili čez Golovec na trojkah. Da skrajšam...Pajo je ratal en tak Predin...''bolj star bolj nor''.

LP
Matjaž

Ja, saj vem... Oba sta nekam zbezljala. Pajo je pospešil kot strela, ti pa nehat ne znaš. :D Pridna sta, pridna.

Lp, Urša
no ker sem bila "sprovocirana" s strani meni ljubega domačina, sem se vdala pa odlaufala preko štirih mostov.... soparno je bilo, proga gor dol, navijači res fenomenalno razpoloženi...Mateja in Primož, Pajo z ženo in gorenjski hitri fantje luštno vas je bilo srečat :D....no after je bil malce hm, hm z maligani podprt :drink.... pa nič zato, še smo živi :clap:
Da se še jaz oglasim ...

.... sem domačinka, pa sploh nisem vedela, da ima Loka toliko klancev .... pa vsi so na gor :-)

Moj povzetek:
Super tek :laola
Super vzdušje :laola
Super izbran termin :laola
Super organizacija :laola
Super tekači :laola
Super navijači :laola

Kaj naj rečem, kot :laola :laola

Naslednje leto spet!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA