Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Za današnji dan je bilo napovedano zelo toplo vreme, kar mi ravno ne odgovarja, kadar se odpravljam na tek. Kljub temu je padla odločitev za udeležbo na Olimpijskem teku v Logatcu.

Med ogrevanjem (pregrevanjem :( ) sem srečal Stašo z Anušo in sinčkom , ki so med tem že opravili s tekom in se veselili v cilju.

Na štartu glavnega 9,8 km teka se nas je zbralo dobrih 100 tekačev in tekačic, med njimi tudi nekaj forumovcev.

Kot običajno, smo fantje tekli 3, punce pa 2 kroga. Vse pohvale organizatorju, da je poskrbel kar za 3 okrepčevalnice na progi ter okrepčila v cilju. Na dveh mestih v vsakem krogu so domačini pripravili še tuširanje, ki sem ga bil še posebej vesel. Bilo je res peklensko vroče, zato sem se že po prvem krogu odločil, da ne bom tekel na polno, ker vročine pač ne prenašam najbolje. Na koncu se je vseeno izšlo za stopničke v kategoriji, za svojim najboljšim rezultatom v Logatcu pa sem zaostal slabe 3 minute.

Tule so še FOTKE, ki jih je posnela Polona.

Zdej pa spet mal na morje :D .

Lp, Matjaž
Glede organizacije ni kaj dosti za dodat. Je Matjaž že vse povedal.

S svojo predstavo sem bil zadovoljen, vsaj do ciljnega šprinta :) Kmalu po drugem krogu smo sami ostali Luka, Aljaž in jaz. Na čelu je bil praktično do cilja Aljaž. Če zdaj pogledam nazaj, sem malo preveč taktiziral. V petek sem tekel v Kopru v precejšnji vročini in sem mislil, da se mi bo kar poznalo.

No na koncu se je izkazalo, da se mi ni. Nisem pa zbral volje, da bi pospešil tempo, saj nisem imel nobenih težav z držanjem tempa (avg. pulz recimo več kot 10 nižji kot v soboto). Stavil sem na ciljni sprint, tam pa potegnil kratko. Šola za drugič.

Edino ena velika pripomba na organizacijo. In sicer na vodilni avto. Tipa sta se ustavljala na postojankah za vodo, kjer so jima dajali pivo in vodo, mi trije pa smo se morali zadaj skoraj ustaviti. In to se ni zgodilo enkrat. No, enkrat na mostu smo se pa čisto ustavili, ker nista mogla mimo tistih, ki so bili na mostu.
Hehe... vencelj, to je le nekako uspelo:-) sicer je bila ista vročina kot sva jo imela na GMju tako da ni bilo prijetno teči...

Danes je drugi dan, tako da me uradno čaka le še en dan muskalfibra ... hihihi :mrgreen:
Tako da kar se tiče teka v Logatcu se strinjam z notekom, ki je po tekmi dejal - čim prej to pozabit... hehehe mi pač vročina in tek v krogih po asfaltu ne sede :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA