Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi meni je garmin nameril okoli 10400m. Sicer pa sem ubral počasen in varen tempo, ker slabo prenašam vročino in mi je blo mučno že na štartu:) Sicer pa fajn tek.
 bobsaap
Tudi meni se je celotna prireditev zdela odlično izpeljana, tako da, pohvale organizatorjem. ;)

In tudi sam bi preveril dolžino proge ... sam je nisem meril z GPSom se mi je pa po mojem času sodeč in vmesnih časih zdelo, da bi tek na 5km, lahko bil malce daljši. :)
 nana
Tudi meni je Garmin nameril 10,4 km. Kopalk pa niti nebi potrebovala, ker sem v vodo namočila samo palce :oops: Brrrrr... :wink:
Organizacija je bila odlična, če zamemarim dejstvo, da na kurjavo nimajo vpliva :D Tudi za nas, ki pridemo med zadnjimi v cilj, ničesar ne zmanjka, kar je pohvale vredno in naj bo zgled tudi drugim organizatorjem.
Se vidimo na Eko maratonu :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čudovit filmček :clap:
Tudi tek je bil odlično organiziran ...
vseeno pa moram reči, da je tako pozen štart (ob 11.00 za 10 km) res pravi samomor.
Ni mi bilo všeč tudi to, da je bila postaja z vodo na začetku studenškega mostu, saj so odvrženi lončki lahko padali v Dravo.
Pohvala pa z vseh ostalih vidikov. Seveda pa je trasa čudovita.

Pa še en filmček mladega debitanta na 10 km
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=yIesS2f5mVM&feature=plcp
Uporabniški avatar
 MAKALU
Bravo Luka :clap: bravo Zdravko :clap: zanimiva predstavitev teka ob Dravi :D še dobro, da kamere niso tako težke kot pred leti :wink:

LP Andrej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA